reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
EM Ka - z tego co ja pamietam, jak idziesz rodzić musisz juz wiedzieć do jakiej przychodni będziesz chodziła z maluszkiem. Panie w szpitalu to zapisują a potem chyba inforuja ta przychodnie i ona Ci przysyła położną. Ale dziewczyny poprawcie mnie jeśli się mylę, bo ja w sumie odkąd wróciłam do Polski nie korzystam z publicznej służby zdrowia i nie bardzo wiem jak to na 100% jest.

EM Ka i Aneta włąśnie tak to jest :) a opinie to najlepiej wśrod znajomych zdobyć.. wybierasz lekarza położną i pielęgniarkę sobie :) jaką chcesz :)

co do krwiaka to ja w poprzedniej ciąży 2 miesiące leżałam z krwiakiem plackiem.. tylko miałam krwiaka większego od dzidzi i nad nią więc wystarczył moment i było by po ptakach.. M rano szykował mi leki śniadanie picie piloty leptopa wszystko co tylko było koło łóżka szedł d pracy a jak przychodził to gotował sprzątał itp. nawet do wanny mnie wsadzał bo nie mogłam wysoko nogi podnieść.. ale udało się i mamy śliczną córeczkę :)
modliłam się i modle dalej żęby tym razem nic takiego nie było bo przy małym dziecku nie ma opcji 15 minut poleżeć :)

Smerfetka witamy :) rozgość się i pisz jak najwięcej :)

No i po wizycie :)

Z dzidzia wszystko ok, mam zakaz przytulanek do konca 14 tyg i dostalam duphaston. Troche mnie podniosl na duchu :)

Z tymi snami to tez mam przeboje, ostatnio snilo mi sie zombie, nawet moj kot, ktorego zadzgalam nozem bo chcial mnie zarazic hehe.

Witam nowe mamusie :*

denka to super żę z dzidzią wszystko ok :) zombi też dobre hehe i kot no no :) też sny że hej :)

któraś z was pytała .. naprawde tyle kosztuje ten duphaston.. ok 40 zł trzeba liczyć.. niestety ale to bardzo pomaga dzidzi :)

denka jesli chcesz zeby bylo wszystko dobrze, to sie nie zastanwiaj, w takich sytuacjach pieniadze nie do konca maja znaczenie, d*** to dodatkowy progesteron ktory sprzyja rozwojowi malenstwa. Lepiej wydac pieniazki na to, niz jak to mowia , miec kasy w brud a brak mozliwosci zajscia w ciaze.

denka to super żę z dzidzią wszystko ok :) zombi też dobre hehe i kot no no :) też sny że hej :)

któraś z was pytała .. naprawde tyle kosztuje ten duphaston.. ok 40 zł trzeba liczyć.. niestety ale to bardzo pomaga dzidzi :)

Taki drogi :szok: Kurcze ja to mialam tylko Luteine na podtrzymanie ciazy, magnez oraz Nospe. myslalam ze ceny sa podobne a tu jednak Luteina tansza jak pamietam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry