reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
to najwyższa pora:) , im szybciej tym lepiej;-)

a rade ..rade dasz każda się boi zwłaszcza przy pierwszym , ale bedzie dobrze nie martw się:)

Dziękuję za wsparcie :-) .
Mam wrażenie, że to najbardziej nieodpowiedni z możliwych moment.
Kupa stresów w życiu prywatnym i zawodowym, tony wypalanych papierosów, świąteczna i sylwestrowa impreza suto zakrapiana alkoholem, niezdrowa dieta a do tego choróbsko złapane tuż po świętach i leczone gripexami i tym podobnym świństwem.
Test zrobiłam z głupia frant 2 stycznia, powtórzyłam 3, na obu grubaśne różowe krechy :szok:
Byłam pewna, że spóźniająca się @ to efekt choroby, tym bardziej, że prócz bolesnych piersi oraz ogólnej drażliwo-płaczliwości (u mnie norma przed każdą miesiączką) nic mi nie dolega. No może większe zmęczenie, ale zrzucałam to na karb stresu i pracy po 16h/dobę w ostatnich tygodniach.
Ciągle nie mogę uwierzyć, że to jednak ciąża.

organizm sam wybiera kiedy ten moment :)
najwazniejsze teraz by maleństwo sie rozwijało zdrowo,
co do choroby ja zalapałam na Święta ostre zapalenie oskrzeli i antybiotyk bralam i właśnie teraz zaszłam

organizm sam wybiera kiedy ten moment :)
najwazniejsze teraz by maleństwo sie rozwijało zdrowo,
co do choroby ja zalapałam na Święta ostre zapalenie oskrzeli i antybiotyk bralam i właśnie teraz zaszłam

Candy6, naczytałam się już tyle na temat ryzyka późnego macierzyństwa, że chyba powoli wpadam w paranoję.
Do tego mój tryb życia, który w ostatnim czasie do zdrowych zdecydowanie nie należy :no::no::no::no:

Szukam teraz dobrego gina, który poprowadzi moją ciążę. Niestety ten, do którego chodziłam całe lata to już staruszek, nie przyjmuje porodów, a zależy mi na ginie-położniku, który przyjmie poród.
Nie mam pojęcia jak się obrócić, jakie badania zrobić...
Dziecko chciałam mieć, ale zawsze decyzja odkładana była na kiedyś tam. Teraz panika, bo wpadka, bez przygotowania :eek:.

Zmykam spać. Jutro czeka mnie obiad u rodziców, zastanawiam się czy już im powiedzieć, czy poczekać do pierwszego USG i badań prenatalnych.

Dobrej nocy :-)

Ostatnia edycja:
CANDY6 ja nie pracuje. 5lat temu poszlam na L4 ciazowe i tak sie ciagnie nadal. Aktualnie jestem na wychowawczym. Starszy syn chodzi do przedszkola a mlodszy powinien isc w tym roku jesli go przyjma.u nas w przedszkolu jest malo miejsc dla 3latkow.

Czesc dziewczyny.
Uspokoilyscie mnie troche z tymi bolami podbrzusza. Ja tez mam uczucie ciezkich piersi.

Ja pracuje i mam zamiar pracowac jak najdluzej jesli wszystko bedzie ok. W pracy chodze dosc elegancko ubrana wiec leginsy i tuniki odpadaja, lekko nie bedzie ;)

reklama
Wesolutka ma racje:) jak dzieci przyjdzie na świat to będziesz pełnią szczęścia:) i chyba to naprawdę ostatnia dobra pora na dzieci..bo jednak później bliżej 40 stki jest o wiele trudniej...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry