• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2014:)

Melduje się w dwupaku i z ciszą na horyzoncie.

Emka kochana ja mialame taką sytuacje wczoraj, nie mogłam rodzić bo mąż mi zakazał bo miał jakiegoś ważnego klienta,:-D mój mały się posłuchał może i twoj poslucha ps. Tulipany połowa posadzona,jeszcze drugie tyle zostało, ale to jutro.:-D

reklama
Kusiak to zaciskaj nóżki do przylotu teściowki ;*

Maltanka to mam nadzieje ze mój mały bedzie podobnie grzeczny jak Twój ;))) i tez posłucha mamusi ;) zeby tata mogl powalczyć w pracy jak należy a Mamcia zdarzyła sie zrobic dla ludzi hehe ;)
A poprosimy potem foteczki tylipankow;)

Kurcze dzis boli mnie z drugiej strony w plecach eh chyba pójdę po magnez ...

Aureolcia chyba czop ;) ja obserwuje każdorazowo wkładkę ale cisza ;)

Ania żyjesz ?? ;)))

Zyje zyje i u mnie nadal pojedyncze skurcze... Zaczynam sie zastanawiac czy wg kiedys akcja sie zacznie hehe...

Dzieciaczki posluchaja ;)

Maltanka super ze pplowa posaszone jutra druga czesc i rodzic mozna ;)

Kusiak a ja trzymam &&&& za porod w odpowiednim momencie :)

Aureolcia jak jest krew to czekac na rozwuj a jak cos i tak trzeba skontaktowac sie z lekarzem ;)

Idziemy spac ;)
Dobranoc...;* ;*

Hej dziewczyny.
Melduje sie ze żyje. Niestety od kąd nie jestem juz w dwupaku strasznie ciezko jest mi wbić sie w temat żeby skrobnąć jakiegoś posta. :/
Jesli chodzi o nas to mamy sie dobrze. Alex ma na przemian lepsze i gorsze dni. Dzisiaj... a raczej wczoraj dla przykład u miał ten gorszy wiec mimo ze jest u mnie mama z babcia to rąk do tulenia i bujania mam wrażenie że wciąż mogłoby być wiecej. ;) Myśle, że moj szkrab zaczyna tez swoja drogą testować ile jest w stanie wymusic płaczem. Troche tez mi go babcia rozregulowala ciaglym noszeniem i bujaniem bo wczesniej bez problemu kladlam go i grzecznie spal w łóżeczku natomiast teraz mam z nim cyrk i standardowo 3-4 podejscia zanim uda mi się ułożyć go do spania. :/
Ogolnie mama z babcią bardzo mi pomagaja ale nie ukrywam ze momentami chcialabym juz zostać z Małym sama bo babcia w wielu przypadkach naprawde przesadza i zbyt wiele stara mi sie narzucić. Za punkt honoru obrala sobie zmusić mnie do używania smoczka, dopajania Małego i wspomnianego wczesniej usypiania przez dlugie noszenie i bujanie. Za nic nie przemawia ja do niej moje argumenty i momentami jesteśmy na granicy kłótni ale zaciskam zeby i staram sie nie fiksować ;)

Ostatnia edycja:
A ja nadal zdycham, latam po pokoju go jest troche lepiej niz jak leze. Mega bol podbrzusza i ledzwi, caly czas boli i nagle mocniej boli potem lekko boli i po ok 1 czy 2 mjn mocniej boli. To sa skurcze ??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry