• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2014:)

Mnie Alex tez obudził o 1ej stękaniem ale zazwyczaj uwijamy sie w mniej niz godzinę. Wlasnie zaczyna juz sobie podsypiac przy cycu wiec chyba za chwilkę i ja będę mogła wrócić do łóżka. :)

reklama
Joan to mysle ze mozesz miec juz akcje porodowa, chyba lepiej pojedz do szpitala i sprawdz :)

Ja wstawalam na siku w nocy i znowu czop mi odpadl ale nadal nie podbarwiony. Swoja droga to ile tego tam jest ze tak odpada i odpada i konca nie widac :D
Mama wlasnie wyjechala, jest mi strasznie przykro ze jej nie bedzie jak sie Hania urodzi :( byla przy kazdym moim dziecku :(
To teraz nogi zaciskam do piatku tak jakos do 13 godziny :P

Witajcie
Nie wyspałam się, ale tak to jest jak się śpi w dzień do 11 to potem chodzi się pół nocy:$
Do tego znowu meczyły mnie sny głupie,a to że mi czop odpadł,a to znowu jakaś porodowka i tak w kółko.

Moi pojechali do pracy i przedszkola,a ja chyba jeszcze poleżę

Emka,Ania jak u was?

Alicja, Shiran, Ann a wy jak trzymacie sie jeszcze?

Sonia ja bym powiedziała wprost,bo wiadomo chcą ci pomoc ale kiedyś w końcu wyjadą,a ty zostaniesz sama i będzie ci ciężko jak ja to mówię 'naprawić dziecko'

Kusiak to zaciskaj nogi

Hej jesteśmy w dwupaku , walczymy juz od 5:30 noc b.ciezka co godzinke pobudka na siku z bólami takimi ze eh, każde wstawanie to tragedia ... Woec o tej 5:30 stwierdziłam ze zrobie mężowi śniadanie wypracuje koszule a w zamian za to wyśle go na poranny spacer z Niunia, tak tez zrobiliśmy , ja sobie juz puscilam zmyware poskladalam pranie i teraz mam godz czekania wiec moze drzemkę sobie walne:) do przyjścia kosmetyczki ;) pewnie zasne sek przed jej przyjściem ... Eh ...

Kusiak trzymam kciuki by akcja dopiero sie rozwinęła dopiero jutro 13;)

Maltanka juz widze wszysykim nam doskwiera syndrom wyskakuj maluchu z brzucha bo inaczej mama zwariuje ;)))

Sonia , Katka współczucia gorszych momentów ale to chyba normalne... Uwierzcie mi ze my byśmy wołały nie spac przez brzdaca niz bole, siku, kopniaki itd ;)

No nic miłego dnia ;-*

witajcie porannie
I kolejny dzień przed nami, już i po woli zaczynam nie rozróżniać, codziennie to samo. My nadal bez dłuższej akcji, co prawda w nocy skurcze bolesne się pojawiają ale bardzo nieregularne. Jednak pobudka się liczy.

Sonia ja myślę podobnie jak napisała maltanka, mama i babcia wyjadą za jakiś czas a ty zostaniesz, może warto porozmawiać i uświadomić że wolałabyś jakby mały zasypiał sam w łóżeczku. Powodzenia ;)

Emka no to może po wizycie kosmetyczki się dżemniesz na chwilę, musisz zbierać siły bo od jutra rodzisz przecież ;-)

Maltanka teraz te sny to już chyba i mnie męczą, za pewne wszystkim się już rzuca na mózg to czekanie ..

No dziewczyny meldować się ;)

Witajcie ;)
Ja juz po prysznicu Wlasnie snaidanie robie M zaraz wstaje Nati juz udalo sie z luzka wykurzyc wiec luz ;) na 11 mamy wizyte malej u arelgologa... Wiec moze cos sie w koncu dowiemy...

Uu mnie bol juz jest chyba caly czas.. Krocze biodra pachwiny brzuch i krzyz na zmianne... W nocy spac niby umiem ale jak sie obudze to po ptokach .. Czasu mija zanim zasne mnustwo...

To pomarudzilam :D

Emka kiedy masz wizyte u lekarza albo w szpitalu ??? Mnie sie te twoje bole nie podobaja..
;*

Joan dalej bole sie utrzymuja ??? Czy to straszaki??? Ja mam takie straszaki wlasnie i tez niekiedy po kilka godzin ...

Sonia ja tez bym zwrocila uwage.. Dziecko zapamietuje dobroci.. I potem bedziesz miala przekichane...
;)

Katka no to maly daje czadu troszke widze ;)

Maltanka mam to samo wszystko... Pragne zeby wody odeszly albo czop z krwia obowiazkowo.. To by sie mozna bylo nastawiac na cos a tak to dupa blada...

Kusiak to kciuki za jutro ;)

Milrgo dnia kochane ;**

reklama
Czesc laski.

Sonia mi tak jak i Tobie ciezko sie wbic w temat a i czasu na bycie na biezaco brak :(
Tez bym zwrocila uwage babci bo pozniej bedzie Ci ciezko.
A jak sie sprawdza wozek ? Ja jestem z mojego zadowolona.

My tez mamy raz lepszy dzien raz gorszy. Ale dzis moge sie pochwalic ze maly pieknie przespal noc. Zjadl o 21 po kapieli, pozniej o 1:20 i 5:20. Chyba spanie na brzuszku sie spodobalo bo dzis po raz pierwszy odwazylam sie tak go ukladac na noc.

Pozdrawiam wszystkie mamusie, te razpakowane i jeszcze w dwupaku ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry