reklama

Wrzesień 2014:)

Maltanka jakoś dasz radę, nie zamartwiaj się na zapas ;-)
Ja przytyłam kolejny kg więc już nie wiem ile moje dziecię może ważyć, a to pierwsze i nie mam pojęcia czego się spodziewać.

reklama
Szacowana waga tego malucha byla 3800 w dniu porodu, wiec waga USG na prawde nie mozna sie sugerowac, bo zdarzaja sie pozniej takie niespodzianki.

A wlasnie chyba najwazniejsze sa predyspozycje kobiety, kazda ma inna budowe i jedna 4 kg dziecko urodzi bez problemu, a druga przy 2,5 kg bedzie sie meczyc niestety.

Obysmy sobie my jednak daly rade bez problemow nie zaleznie od tego ile beda wazyc nasze pociechy:D

Witam :)
Maltanka wybiła 12 u nnie cisza, wlasnie ide na drzemkę a potem bede podawać naturalne oxy ;) nici z tego bo maz jakiś zmierzly mam go w nosie ide sobie zrobic spa a potem se pomyje podłogi i tyle ;)
A Ty kochana cc przez wagę ? Tez sie Kurcze tego boje, a z drugiej str boje sie ze bedzie jak u Dody ze niby taki duży a wyskoczy mniejszy a niepotrdebne cięcie...

Choco oby przyszło jak najszybciej :)

Animka No wlasnie jakbym rodziła wcześniej to byłoby przyjemniej , a co do kropli to juz wrociliscie do nazwy tych co Joan polecala ;)

Ann kochana ja zasypiam ale co chwila sie budze choć dzis faktycznie miałam problem bo nie spałam ze 3h ;)

Shiran nie mam przeczuć ;(

Kusiak No wlasnie to dziwne ze przy tescioekach sie spinamy a przy mamach czujemy sie swobodnie ;) a jak sytuacja?

Alicja to wskakuj na męża i zapodajcie naturalna oxy ;) a starsza córę do babci wywieź na kilka godzin wywoływania ;)

Rajo musze pologowac sie z kompa przyjrzeć sie bliżej Waszym sytuacjom, nawiązać wież emocjonalna ;P z Ania było łatwiej dzieli nas tylko 20km ;P

Bubles to chyba zależy od tozstawu bioder...
Święte słowa obysmy dały rade !

Maltanka nie bój sie kochana to drugie Twoje dziecko bedzie łatwiej a jak kolwiek ich nie urodzimy to czy bedziemy cierpiec przez 5-12 h czy 2 tyg po cc to i tak bedziemy je kochac nad życie ;)

No nic wskakuje do wanny ;) moze ciepła kąpiel go zmobilizuje do wyjścia!

No to ja dobry refleks miałam. Po 12 przyjęli mnie do szpitala, pod ktg podpieli, potem obiad Zjadłam, leżę liczę ruchy i zaczęły mi wody odchodzić. Potem lewatywa a teraz siedzę z ręcznikiem pomiędzy nogami. Lekarz obadal wsadził palca w szyjkę myślałam że go zaraz kopne tak bolalo. Szyjka miękka i powoli zaczyna się otwierać, cos ok 2 cm.
Narazie czekam.

Shiran powodzenia!
Widzę, że wreszcie wrześniówki nadrabiają :) Za nami spokojna noc - tylko 2 razy karmiliśmy się. Ogólnie jest dobrze, Mała w czasie dnia aktywna, ale grzeczna :)

reklama
Dzięki dziewczyny za pocieszenie. Ja to zaraz mam takie myśli, a jeszcze do tego te durne sny.

Zobaczymy co mi jutro powiedzą. Hubert też mały nie był bo miał 3820 no ale ponad 4 to się boję. Oj jaką podejmie gin decyzję tak będzie oby wszystko w porządku było.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry