Ania gratuluję :-)
Shiran, tobie też szczęściaro farciaro :-) pewnie lada moment aa będziesz tuliła malucha.
Co do szczepionki, to nie mam pojęcia jakiej firmy u nas podają. Moge kupić sama ale po co mam kupować od razu wszystkie dawki, skoro do końca nie wiadomo jaki powód wstrzymania szczeponki, Zdaję się na lekarza,bo co my laicy możemy...
A ja mam nerwa jak cholera, bo nie dośc że pokarmu tyle co nic, to jeszcze jest go mniej. Wiszę na dojarce, mały stara się ile może a mi zamiast przybywać, odchodzi w siną dal... Rodzina mnie pociesza, bo żadna nie wykarmiła dziecka jak trzeba- cyce jak donice a w środku nic... nie chcę się stresować, bo co można poradzic, le jednak podświadomość działa, że dziecku nie daję tego co powinnam :-(
Zapomniałam zapytać na wizycie a wy pewnie wiecie- od kiedy można zacząć ćwiczyć/chodzić na rollmasaże po cc?
U mnie minęłły 3 tyg ale też jeszcze coś tam na wkładce jest, najczęściej po karmieniu. Jeszcze krew widać w macicy i lekarz mówił, że jeszcze trochę ze mnie będzie schodziło, ale na szczęśie już się obchodzę bez "pampersów".