reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2014:)

Kusiak no tak nie wiadomo dlaczego niektóre dzieciaczki nie chcą wychodzić, ważne że jest w porządku z córcią, a do niedzieli już tylko dwa dni.

Bubbles chętnie bym pomogła, ale kurczaczki na razie jakoś mimo tych skurczy nie mogę uwierzyć, że syn jednak się zdecydował. Małej wiary jestem w tej kwestii. Jeszcze może się uspokoić wszystko.

A swoją drogą wydaje m się że Furciaczek i Marysia to już urodziły bo od kilku dni to po nich cisza, pewnie ogarniają się z maluszkami i sobą po porodzie.

reklama
Wesolutka no nie załamuj mnie:-D

Ann_ też tak myślę, że dziewczyny są już po, ale póki nie ma żadnego oficjalnego info to nigdy nic nie wiadomo:)

Rajo powodzenia,
Amaliee no gratulacje, duza ta twoja oLiwia :p hehe
U mnie jak dziewczyne wyciagneli to odwineli z pepowiny i polozyli i przecieli dopiero jak przestala tętnic ale za to ja mam o wiele wiecej szwow niz 3...

Amalie gratulacje!
Emka kochana, już jesteś na Finishu i przynajmniej wiesz, że stamtąd sama nie wyjdziesz. Kciuki za szybsze rozkręcenie :-), Rajo Tobie także.
Moje dziecię śpi, dom błyszczy, pranie wyprasowane i szczerze nie wiem co robić :-D oj chcę więcej takich chwil.. a po weekendzie mąż wraca do pracy, to pewnie się zapłaczę, bo taak wszystko leci na 4 ręce.

Ile sie płaci w kościele za chrzciny? trzeba jakieś nauki czy sam paier wystarczy ze spowiedzi? Musze też się tym zainteresować ale jak za 2 tyg. prawie tysiaka wydam na szczepienia, to nie wiem kiedy się za to weżmiemy...

Emka właśnie, dadzą ci kolejną oxy bo skoro skurcze tak często, a rozwarcia nie ma to lipa. co teraz?

Ja na razie mam co 7-8 minut, ale jeszcze czekam, nie chce wrócić z porodówki z kwitkiem. Zobaczymy co po kąpieli będzie, dopiero wtedy zadecyduję czy jechać.

reklama
Do góry