Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ann trzymam kciuki, że to to ba! mam nadzieję, że już jesteś po wszystkim
U nas dzisiaj mija miesiąc - jak ten czas leci ;P szkoda tylko, że mała postanowiła świętować katarem ;/ mam nadzieje, że uda nam się go zwalczyć w domu.
Dziewczyny, które używały nakładek na sutki czy po ich "odstawieniu" sutki już były przyzwyczajone do cycowania? U mnie pewnie dzień ich zdjęcia nie nadejdzie ale tak na wszelki wypadek wolę zapytać
naryczalam sie pol ranka. mleka brak. piersi giganty. brodawki masakra. macica boli ze zsciskam zeby:-( Agatka w koncu dostala sztuczne mleko bo juz nie ogarnialam plus zaczela kichac :---( ja jakby od nowa katar. czy ten horror chorobowy sie wreszcie skonczy.... spalam jakies 3 h max. polozne mowia ze mam marudny egzemplarz...
Dziewczyny po CC, wiem ze juz ten temat byl gdzies poruszany, ale z telefonu ciezko mi znalezc, uzywacie pasow poporodowych? Jak tak to jakich i czy faktycznie cos wam daja? Bo nie wiem czy wysylac mojego na poszukiwania, czy kupic dopiero po wyjsciu
Alicjaaa nie stresuj sie, moze w domu na spokojnie sie rozkreci Ja wczoraj przystawialam troche malego, ale nawet nie wiem czy cos z tego cycka lecialo czy tak sobie ciumal, ale ssak z niego niezly a moze sprobuj smoka?
Animka gratuluje pierwszego miesiaca, no teraz to juz zleci
W końcu chwile mam wiec wpadam na szybko.
15.09. o 22:56 z waga 3.60 i wzrostem 53cm na świat przyszedł nasz Mariusz Aleksander
Mam duuuzo do opowiedzenia ale to wieczorem w relacjach, kapcie wam pospadają