Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
maddlena, a gdzie twój optymizm się schował? limit złych zdarzeń już wyczerpałaś, teraz musi być tylko dobrze! i trzeba w to wierzyć!![]()
Dziewczyny głupio mi pytać, ale wy też macie tak dużo białego śluzu?
W poprzednich ciążach trochę go było, ale teraz to dosłownie ze mnie on stale wycieka![]()
Zaliczylam dzis z rana basen z kolezanka (tez jest w ciazy tyle,ze 6 tyg. do przodu)...Poplywalysmy sobie troszke - bez forsowania...
Kiedys plywalysmy regularnie 2 razy w tyg. ale odkad ona wie, ze jest w ciazy (przed swietami), to nie bylysmy ani razu - bo u niej mdlosci straszne byly i nie dawala rady...
Ale zamierzamy sobie chodzic moze tak raz na tydzien na plywanie ;-)
Wy też musicie czekać kilka dni na wynik cytomegalii?
Dziś czekam na odpowiedź w sprawie pracy, aż się boję, zastanawiam się też czy nie powiedzieć matce o ciąży bo to ona mi tą pracę teraz załatwia i może jakoś bardziej by się postarała, wpłynęła na decyzje, ale nie chciałam jej mówić tego przez telefon, kurcze nie wiem...
EDIT: właśnie dzwoniła, że już jedna grupa była rekrutowana i będzie jeszcze jedna, więc może jest szansa, przesłałam CV i czekam![]()
Moje badania prenatalne coraz bliżej. I z jednej strony cieszę sie, że już będę miała to za sobą, a z drugiej coraz bardziej się boję, żeby znowu nie usłyszeć tego wyroku, że dzidziuś jest bardzo chory i być może nie dożyjć dnia porodu, tak jak było z Julkiem... Nie przeżyłabym tego drugi raz...