reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Witam się z mdłościami, bleee
Dzisiaj pogoda u mnie beznadziejna, leje, szaro i buro. Trochę sobie poleżałam, ale dzisiaj od rana mnie męczy:dry:

nexiss
i ja trzymam kciuki

maddlena będzie dobrze, musisz myśleć pozytywnie

Maddlen. wszystko będzie dobrze. Na pewno. Wiem, że żadne słowa Cię nie uspokoją i nie wyobrażam sobie Twojego strachu, ale wierzę, że tym razem Anioły mają Ciebie i Twoje maleństwo w opiece. I nie pozwolą by dzieciątku coś się stało.

nexiss ja też zaciskam kciuki

Dziewczyny samych dobrych wieści na wizytach :tak:

a już jestem na zwykłej sali
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Plamienia nadal tylko wieczorem. Za to na tapecie mdłości i zawroty głowy
xlaugh.gif.pagespeed.ic.3EWxJjzyNf.webp

Wczoraj miałam tylko dwie kroplówki, dziś już nie dostanę żadnej. Pozwolili mi wyjść na korytarz jak przyszła mama z Nelą i Dominikiem. Można powiedzieć, ze zaczynam odzyskiwać wiarę, że będzie dobrze
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Miłego dnia wam życzę!

No i próbowałam zaspokoić swoją zachciankę na spaghetti z sosem knorr. Skończyło się na słodkim wstrętnym sosie Pudliszek :angry: Pojechaliśmy specjalnie do większego marketu w okolicy no i nie było :-(
A na dworze śnieżna zamieć! :szok:

jestem :) co nieco dodałam na wizytowy :)

u nas też pogoda do bani.. śnieg pada ale zaraz ciapa się robi.. za nim doszłam do lekarza to buty przemokły.. masakra.. wózek też przemoczony.. teraz wszystko się suszy :) na szczęście już po :)

Od poczęcia - dziecko - YouTube

włąśnie sobie oglądam :) fajne

Ostatnia edycja:
a u mnie pada troche deszcz,

uff ale się namęczyłam musiałam z piwncy przynieść 2 kartony 15 kg miał jeden masakra tak się zdyszałam ,

a jeszcze za 3-4 mies przeprowadzka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry