Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale jakoś mi się nie śpieszy, bo ja słabo reaguje na igły
Chcę zamówić tort w stylu angielskim, tylko nie wiem na jakie dekoracje na nim się zdecydować, dlatego liczyłam na wasze podpowiedzi, może któraś z was już coś zamawiała na podobną okazję?
Tylko nie mam pomysłu na dekoracje, czy jakieś kwiaty z masy plastycznej czy raczej pójść w kierunku czegoś śmiesznego.. No nie wiem, chyba mojemu karze coś wymyślić, w końcu to dla jego mamy

i za mocz, morfologie, glukoze, kiłe, hiv i coś tam jeszcze na H zapłaciłam niecałe 73 złote ;-) A byłam przygotowana na koło 150, było by ponad 120, ale bez rabatu.kasica zdrówka dla dziewczynek!nie wiem,czy dobrze pamiętam,ze mówiłaś o problemach ze słuchem? tak mi przyszło do głowy,jak napisałaś o stetoskopie. pewnie coś pokręciłam?
moje hormony tez szaleja, ale raczej zrobilam sie bardzo placzaca - nawet na reklamie P&G tez mamo nauczylas mnie byc silniejszym po upadku lzy mi leca do oczu![]()
Tylko nie mam pomysłu na dekoracje, czy jakieś kwiaty z masy plastycznej czy raczej pójść w kierunku czegoś śmiesznego..

Hej
Starsza ma wirusa, a młodsza zapalenie ucha - antybiotyk.

To musi być trudne, współczuję. Jak sobie radzisz na co dzień z dziećmi i w ogóle ? (Mam nadzieję że to jest zbyt osobiste pytanie).I zdrówka dla córeczekNie, nie pokręciłaś od września 2012 nie słyszę, ale i wcześniej stetoskop był dla M nie dla mnie bo od 2006 nie dosłyszałam z dentencją do całkowitej utraty słuchu