reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Anusiaszymka ja też jeszcze przed badaniami, właśnie za jakieś dwa tygodnie pójdę:tak: Ale jakoś mi się nie śpieszy, bo ja słabo reaguje na igły:P Będę musiała Męża albo mamę zabrać ze sobą, bo mam tendencję do omdleń po pobieraniu:dry:

Kusiak, Joani ale ja nie mam go sama piec:-D Chcę zamówić tort w stylu angielskim, tylko nie wiem na jakie dekoracje na nim się zdecydować, dlatego liczyłam na wasze podpowiedzi, może któraś z was już coś zamawiała na podobną okazję?:tak:

witamy sie i my :)

gratulujemy udanych wizyt!
maddlena, ciesze sie ze prenatalne w porzadku i kruszynka jest zdrowiutka :)

ja dzis z mloda na pobieraniu krwi i taka histeria, ze do tej pory chodzi z plastrem bo nie da sobie sciagnac lol :)

poza tym ja mam rzygulde od rana, wiec musialam sie poratowac pol szklanki coli, zeby sie nie odwodnic...

spacer odpada bo w krakowie 3krotnie przekroczone normy powietrza. Grrrr

co do baan, to ja od 8 tyg mam do zrobienia tsh i jakies tam hormonalne, ale ze mnie w nocy ssie z glodu i wymiotuje wiec musze cos przegryzc, to czekam az bede mogla jechac na czczo...

moje hormony tez szaleja, ale raczej zrobilam sie bardzo placzaca - nawet na reklamie P&G tez mamo nauczylas mnie byc silniejszym po upadku lzy mi leca do oczu :P

Bubbles, moze takie dekoracje zwykle, jak dwa ostatnie torty...
http://www.tortfantazja.blogspot.com/search/label/Imieniny

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bubbles, mój ulubiony smak tortu to czarny las :) taki czekoladowy i na wierzchu też wiórki czekoladowe. A na taką niepowtarzalna okazję to pewnie zamówiłabym u jakiejś pani, żeby był domowy i na prawdziwym maśle ;)

Koko88 ja będę właśnie zamawiać tort:tak: Tylko nie mam pomysłu na dekoracje, czy jakieś kwiaty z masy plastycznej czy raczej pójść w kierunku czegoś śmiesznego.. No nie wiem, chyba mojemu karze coś wymyślić, w końcu to dla jego mamy:P Co do smaku to będzie dobrany pod teściową, jak to ona mówi "ma być winny":P Ja bym pewnie wybrała inny smak, ale to ona ma być zadowolona:))

Przeszukałam mnóstwo stron z tortami i na razie znalazłam takie:
dfgfdgdfgsd.jpgdgxhxghgd.jpgDSCN6558+.jpghgfjujkuy.jpgP1054864.jpgróżane spa celiny 60 001.jpgtort na urodziny dla kobiety świdnica torty na wieczór panieński świdnica to.jpgtort_kapiel.jpgujkgkyi.jpg

Chcemy jej dać Voucher do SPA, chyba stąd tak mi się torty z tą wanną wkręciły:P

Załączniki

• dfgfdgdfgsd.jpg
    dfgfdgdfgsd.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 47
  • dgxhxghgd.jpg
    dgxhxghgd.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 41
  • DSCN6558+.jpg
    DSCN6558+.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 36
  • hgfjujkuy.jpg
    hgfjujkuy.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 49
  • P1054864.jpg
    P1054864.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 56
  • różane spa celiny 60 001.jpg
    różane spa celiny 60 001.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 52
  • tort na urodziny dla kobiety świdnica torty na wieczór panieński świdnica to.jpg
    tort na urodziny dla kobiety świdnica torty na wieczór panieński świdnica to.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 55
  • tort_kapiel.jpg
    tort_kapiel.jpg
    100,3 KB · Wyświetleń: 54
  • ujkgkyi.jpg
    ujkgkyi.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
Hej

Starsza ma wirusa, a młodsza zapalenie ucha - antybiotyk. Ja zrobiłam wreszcie badania i jak przyszło do płacenia to mnie miło zaskoczyli. Okazuje się że moja prywatna ma u nich 40% rabatu :szok: i za mocz, morfologie, glukoze, kiłe, hiv i coś tam jeszcze na H zapłaciłam niecałe 73 złote ;-) A byłam przygotowana na koło 150, było by ponad 120, ale bez rabatu.

Teraz robie placuszki gryczano-jaglane, ciekawe jak wyjdą (mąka gryczana + ugotowana kasza jaglana)

kasica zdrówka dla dziewczynek!nie wiem,czy dobrze pamiętam,ze mówiłaś o problemach ze słuchem? tak mi przyszło do głowy,jak napisałaś o stetoskopie. pewnie coś pokręciłam?

Nie, nie pokręciłaś od września 2012 nie słyszę, ale i wcześniej stetoskop był dla M nie dla mnie bo od 2006 nie dosłyszałam z dentencją do całkowitej utraty słuchu

Kusiak dobrze że już nie plamisz

Lilah super wieści

Poszukaj cukierni, w której robią torty na prawdziwj bitej smietanie. Oni mają przecież fotki różne, to wybierzesz coś na pewno.
A propos badań, to strasznie się męczyłam czekając godzinę w kolejce, bo ssało mnie okropnie ale jakoś miałam szczęście spotkać znajomą i rozmowa z nią mnie uratowała.

moje hormony tez szaleja, ale raczej zrobilam sie bardzo placzaca - nawet na reklamie P&G tez mamo nauczylas mnie byc silniejszym po upadku lzy mi leca do oczu :P

ja mam to samo a do tego ta reklama teraz tak często leci

Tylko nie mam pomysłu na dekoracje, czy jakieś kwiaty z masy plastycznej czy raczej pójść w kierunku czegoś śmiesznego..

jak masz teściów z poczuciem humoru możesz poszukać czegoś śmiesznego, jak ci nic nie podpasuje to wybierzesz kwiaty:tak:

Hej

Starsza ma wirusa, a młodsza zapalenie ucha - antybiotyk.

zdrówka życzę, jej u nas to zapalenie ucha ciągnęło się za każdym przeziębieniem:no:

joani wspólczuję czekania na badania jej jeszcze na czczo, ja jak robiłam i zobaczyłam liczbę osób czekających też się przeraziłam, ale od razu mnie zawołali, gdzieś mieli zapisane widocznie kolejność

Nie, nie pokręciłaś od września 2012 nie słyszę, ale i wcześniej stetoskop był dla M nie dla mnie bo od 2006 nie dosłyszałam z dentencją do całkowitej utraty słuchu
To musi być trudne, współczuję. Jak sobie radzisz na co dzień z dziećmi i w ogóle ? (Mam nadzieję że to jest zbyt osobiste pytanie).I zdrówka dla córeczek

reklama
Bubbles, a może jakiś napis na torcie w stylu "zycie zaczyna się po 50"? :P albo cos wspomnac o babci - skoro wnuk/wnuczka w drodze :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry