Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam WasChciałam dołączyć do Was- chociaż na razie też tak nieśmiało
wczoraj zobaczyłam II kreski na teście wykonanym po południu, a dziś rano powtórzyłam dla pewności
Czekaliśmy prawie 8 lat na te kreski ( za sobą mam 2 poronienia , ale tam były od samego początku problemy- testy nie wychodziły, w badaniu mała beta chociaż ciążowa) ...
Wczoraj doznałam szokuDruga kreska jest jasna ale widoczna bez problemu
będę powtarzała jeszcze testy, żeby były II mocne
na betę się nie wybieram- zbyt mnie to stresuje... a do lekarza idę za tydzień
:-)
Aha termin teoretycznie 8 września
A ogólnie to sądziłam,że mam od świąt jelitówkębo najpierw wymiotowałam, a teraz ciągle mi niedobrze, czuje wszystko w przełyku i muszę uważać ile i co jem
![]()
hihikochana lekarz nic ci za tydzień nie powie. Nawet pewnie jeszcze nie będzie nic na usg widać. Zrób betę. jak wyszły dwie kreski na teście to i beta wyjdzieza kilka dni powtórz i zobacz czy przyrasta odpowiednio. Bierzesz coś na podtrzymanie ciąży ?? duphaston/luteinę? U mnie beta 27 grudnia miała poziom 127 i wizytę mam dopiero 10 stycznia. Sama się zastanawiam czy cokolwiek już gin zobaczy na usg.
Wiec przypominajac, beta hcg z poniedzialku byla 139 a dzis 941 :-) wiec ładnie rosnie
teraz tylko doczekac sie na pierwsze USG![]()