joani
Fanka BB :)
To trzymam kciuki, jednak super, ze ktoś jest przed.. zawsze fajnie posłuchać "doświadczonych" :-)Ja tez mam jutro rowno 12 tydz ale ciaza mlodsza o jakies 3 dni. Mam jednak nadzieje ze kosc nosowa sie pokaze.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To trzymam kciuki, jednak super, ze ktoś jest przed.. zawsze fajnie posłuchać "doświadczonych" :-)Ja tez mam jutro rowno 12 tydz ale ciaza mlodsza o jakies 3 dni. Mam jednak nadzieje ze kosc nosowa sie pokaze.

Mam na 9 a że muszę dojechać 70 km, to wcześnie muszę wstać, a pewnie nockę z nerwów będę miała z głowy... :-(Joani - to widzę, że nie będę sama, razem zawsze raźnieja na, którą godzinę?
Mam na 9 a że muszę dojechać 70 km, to wcześnie muszę wstać, a pewnie nockę z nerwów będę miała z głowy... :-(
Ale zapewne coś wstępnie mówią, ktoś tu pisał, że od razu wiedział, że jest ok. I ja się tego trzymam, musi być OK :-)Ja mam na 13:30 ale pewnie wejdę o 14 zawsze są opóźnienia ;( a później jeszcze 2 tygodnie czekania na wyniki...
Ale zapewne coś wstępnie mówią, ktoś tu pisał, że od razu wiedział, że jest ok. I ja się tego trzymam, musi być OK :-)
wizyta w pt to może i skierowanie mi da