Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wesolutka test pappa to badanie z krwi. Amniopunkcja jest inwazyjna i robi się ją jak usg i pappa wyjdą źle. Ja jeżeli dzisiejsze usg będzie ok (a inaczej nie przewiduje) nie będę robiła testu pappa.a co do testow pappa, to mi lekarz owiedzial, ze wykonuja je tylko kobietom po 35 rż obowiazkowo, a tak to wykonuja je tylko rywatnie za 190 zl. ale ze jest to metoda inwazyjna i trzeba amietac o ryzyku.
Ritta ale masz dobrze ze to juzCześć dziewczynyWesolutka test pappa to badanie z krwi. Amniopunkcja jest inwazyjna i robi się ją jak usg i pappa wyjdą źle. Ja jeżeli dzisiejsze usg będzie ok (a inaczej nie przewiduje) nie będę robiła testu pappa.
ja to tez przerabialam w poprzedniej ciazy tez 2 lekarzy , 1 zwolnienia leki lezenie, a drugi nic ani zwolnienia ani lekow... z lekarzami jest roznie ...niestety nie raz sie przekonalam.EM ka w pierwszej ciąży też miałam krwiaka i się wchłonął, mam nadzieję, że z tym też tak będzie tylko dziwi mnie taka rozbieżność w ocenie lekarzy.
Pewnie to moja wina bo spałam za długo. Mąż ustawia mi budzik na 7:30 a dziś kiedy wyszedł do pracy doczołgałam się do zegarka, wyłączyłam i tym sposobem spałam do 9:30. 

Mam nadzieję, że to tylko jednorazowe wydarzenie.
Uwielbiam te codzienne, poranne, żywe sny. Co wieczór kłade się spać z i myślę jaki to znów dziwaczny sen mi się przyśni. Naprawde to lubie. Moje sny mają zazwyczaj tak pokręconą fabułę, że rano czuję się jak po dobrym seansie filmowym