Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziwne,. że musisz robić badanie grupy krwi, skoro masz potwierdzenie w książeczce krwiodawcy. Ja badanie grupy robiłam w pierwszej ciąży i później już nie musiałam, bo miałam ten druczek z laboratorium i to wystarczyło. Jak leżałam po poronieniu w szpitalu, to sami mi zrobili, chociaż tamten miałam przy sobie. Teraz tylko pokazałam ten co mam i tyle. Też uważam bez sensu robić, skoro masz czarno na białym oznaczone.Powiedzcie mi, jak jest z badaniem grupy krwi. Drugi lekarz mowi mi, ze skoro mam przy sobie ksiazeczke dawcy krwi, z grupa potwierdzona pieczatka (ba, nawet wbita grupa jest pieczatka), to badan juz robic nie musze. Dla mnie to idiotyzm robic badania na vos co mam potwierdzone![]()
Ja miałam krwiaka i w pierwszej ciąży i teraz. W pierwszej przy tym plamiłam i miałam bezwzględny nakaz leżenia, wstawałam tylko do wc i najeść się. Trwało to dwa tyg, a potem było już dobrze.A, no i brałam DUPHASTON.Na razie troszkę zgłupiałam bo byłam w piątek na kontroli u lekarz, który ma prowadzić teraz mi ciąże i jego zdaniem krwiak jest duży ( we wtorek u innego gina był większy ale zdaniem lekarza nie ma się czym martwić) zwiększył mi dawkę leku ( ten we wtorek zmniejszył) nakazał leżeć i nic nie robić... Troszkę mnie nastraszył i nie wiem, czy ten we wtorek zbagatelizował, czy ten w piątek wyolbrzymia sprawę. Mam kolejną wizytę w piątek a na pożegnanie usłyszałam "powodzenia" . Tak więc ten tydzień siedzę w domu, córki już w ogóle nie podnoszę ani nic innego.
O to super, że w końcu Ci przeszło. Odetchniesz trochę wreszcieJoani, to ty szcześciara jesteś z mdłościami.Moje mdłości nie dawały mi wytchnienia ponad miesiąc i to dzień w dzień ale naszczeście już po nich. Przynajmniej mam taka nadzieje bo póki co od dobrego tygodnia mam spokój.
![]()

Akurat włączyłam BB i tak się udało[/FONT];-)
Maddlena dziękuję za szybką reakcję;-)
Będzie dobrze!
Już tylko 5h 
będzie płacz 
Mój lekarz od razu powiedział, że będzie test robiony i będą pobierać mi krew. W mojej przychodni robią to z marszu wszystkim. Koszt badania u mnie to 62zł, więc chyba nie jest tak źle.
No widzisz. Tak jak mówiłyśmy, zależy od lekarza i od miejsca, w którym robisz.
A 62 zł, to malutko. Tam, gdzie ja robiłam, to 180 zł.
No i Ritta ma rację. Test PAPPa jest nieinwazyjny, jest to badanie z krwi.
Witaj Cherie :-) Możesz coś naskrobąc o sobie, bo my się już trochę z resztą grupy znamy.
Rajo a Ty widziałaś już bijące serduszko czy jeszcze nie? Bo jak nie, to ja bym zrobiła gdzieś badanie, nawet płatne, żeby sprawdzić czy jest ok.