reklama

Wrzesień 2014:)

kusiak no to ja mam to samo od 15 i najgorzej wieczorami, aż boję się gdziekolwiek wychodzić, trzymam kciuki żeby bóle szybko ustały, faktycznie macie z tą opieką nieciekawie, ale nie żałuj, to są chwile które nie wrócą, a praca nie zając;-)

reklama
kusiak w Irlandii niestety tak samo. Jak wróciłam po macierzyńskim na pełny etat, to oddawałam niani prawie całą swoją tygodniówkę, do przedszkola musiałabym jeszcze dopłacić :baffled: Masakra to była, ale staraliśmy się wtedy o kredyt na dom i liczyło zatrudnienie i zarobki z pełnego etatu. Teraz tak jak Wy, pracujemy z mężem na zmiany i na zmianę zajmujemy się małą, ale to tylko dlatego,że przeszłam na niecałe pół etatu. Teraz mimo, to,że mniej pracuję, to mam więcej kasy... Tu przedszkole tak jak u Was, dopiero od 3 roku i to też tylko 3godz dziennie. Więc bardzo dobrze Cię rozumiem :-)
paula cieszę się ,że już lepiej :-)
a ja mam taką ochotę na wrapa,że dziś chyba zgrzeszę...:zawstydzona/y:

Mmm wrap tez bym zjadla. Pychotka :)
Ja dzis gotuje kapusniak na golonce hihi
Mnie tez mdli ale wymioty zdazyly mi sie tylko jeden raz :)
Moja siostra haftuje obrazy i wlasnie teraz haftuje aniolka dla mojego maluszka niech juz czuwa nad moim malenstwen :)

Anusia no i w takich chwilach bardzo brakuje tu babc i dziadkow :(

otóż to kusiak, otóż to :-D , ale mi wcale też z tym pół etatu dobrze, z ludźmi mam kontakt i z córcią też spędzam więcej czasu.

edit. jak Wy to robicie,że jak kogoś cytujecie, to takie ładne chmurki wychodzą?

teraz już Was opuszczę, lecę córci dać obiadek i lecimy na stolicę, bo mąż za 30 min będzie w domku :-)

anusiaszymka musisz zaznaczyć multicytat przy każdej odpowiedzi, którą chcesz cytować (ostatnie okienko po prawej stronie pod postem) a potem wybierasz co najważniejsze resztę posta kasujesz i piszesz swoją odpowiedź:tak: tylko musisz zostawić na początku na końcu cytatu to co jest w kwadratowych nawiasach

ja idę coś wrzucić na ruszt bo czuję, że mnie coś mdlić zaczyna

Ostatnia edycja:
Dziewczynki wpadlam tylko na chwilke bo zaraz obiad, prysznic i wypad na miasto w poszukiwaniu farb:) kanapy i stolu:)

a widze ze piszecie ze na wygnaniu brakuje rodzicow i babc - to prawda... dlatego ja po kilku latach mieszkania daleko postanowilam wrocic w rodzinne strony wlasnie po to by wnuki mialy dziadkow i pradziadkow na miejscu:) i nie zdajecie sobie sprawy jaka jestem szczesliwa z tego powodu:)

a weszlam tylko po to by powiedziec Wam jaka jestem podjarana , bo kupilam sobie detektor tetna i szok bo juz dzisiaj udalo mi sie odszukac bijace serduszko!!!:D i zaraz czlowiek spokojniejszy i szczesliwszy jak uslyszy pikawe swojego malenstwa!!:D

No to przekazuje Wam ogrom mojej radosci i caluje serdecznie!:D
jak uda mi sie wyczaic jak to nagrac to moze wrzuce gdzies - ale musze poczekac z tym na P.

Milego popoludnia!

Wróciłam moje drogie, padnięta jak po zawodach. Dzisiaj też zakupiłam pierwszy ciążowy ciuch- spodnie. Najlepsze, że ani w C&A ani H&M nie było, co mnie zdziwiło.Dopiero w ciążowym sklepie. Ale mam i już mnie cisnąć nic nie będzie. Opis wizyty na odp. wątku.

reklama
no dzieki , dam mu co ma , moze sie uda:)

nexiss
i co bedziesz pracowała narazie?

a ja mam na lody ochote :tak:

po fryzjerze włosy zafarbowanie i piekny warkocz , przynajmniej wygodnie bedzie:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry