ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Hania dziekuje , przeprosiny nie byly potrzebne ale dziekuje.
Okatka jesli poczulas sie za ostro potraktowana przykro mi, przepraszam , wolalam zzapytac niz Cie subiektywnie oceniac , a to ze nosilas ,mebkle wiesz ze nie powinnas sama o tym pisalas , wiec oby wczorajdzy brak bolu byl dobrym sygnalem.
Joani swiete slowa co do prawdziwych wartosco w zyciu - w 100% sie z Toba zgadzam! i powodzenia i udanego relaksu
Ja wlasnie mojego probuje zaciagnac na sesje do groty solnej na czwarteksie zanudzi ze mna ... ale troche jodu sie przyda
nawet juz sie zgodzil
Hania powodzenia z tymi noclegami ale zacznij szukac jak najszybciej bo to ostatni moment...
Ja tez jeszcze nie wiem co z majowka bo wszystko zalezy od urlopow znajomych jak dostana to wbijamy do 3miasta - na szczescie maja tam po kims mieszkanko wiec nocleg nie jest problememwiec mam nadzieje ze sie uda
![]()
Spoko, ja się nie gniewam, tylko weszłyśmy chyba na trochę drażniący temat bo mnie już to denerwuje. Moja wina i wiem że nie powinnam była nosić. Jest tu dużo dziewczyn z którymi rozmawiam na innym wątku i zrozumiały napisały tylko że powinnam kopa w dupkę dostać a nie. I nie było żadnej niepotrzebnej rozmowy.

, biorę mężusia i mojego pieciolatka, bo mi nie popuści