Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
paulamc jeszcze raz współczuję .. dziękujemy bardzo :* i czekamy na dobre wieści o starankach znowu o dziedzię już nie długo zapewne się nam pochwalisz i tak jak dziewczyny piszą do 3 razy sztuka a napewno się uda :* trzymajcie się razem z mężem.
Dziewczyny a my glowy do góry nie załamujemy się i kto to mówi....
słoneczko wychodzi więc zapowiada się miły dzionek znowu
ciekawe czy z wynikami będą dziś dzwonić... masakra
na pewno dziewczynki bedzie wszystko dobrze kciukasy !! i za wszystkie wizyty dzis
okatko super ze wszystko dobrze - prosze tam dbac o siebie
Paula tak bardzo mi przykro wiem co czujesz.... nie poddawajcie sie , sprobujcie dojsc do przyczyn , jesli sie da nastepnym razem eliminowac a za rok gora dwa odnajdziesz nas ze urodzilas piekna dzidzie - trzymam kciuki!
Dziewczyny milego dnia zycze - zapowiada sie bardzo fajnie
Cześć dziewczyny . U mnie zapowiada się cuuudny słoneczny piąteczek. :-)
Ja o dziwo obudziłam się dziś bardzo wcześnie. Jeszcze przed budzikiem męża i czuje się taka wyspana i wypoczęta, że góry bym mogła przenosić. Ogólnie dopadł mnie jakiś przypływ energi. Może to ten drugotrymetrowy "miodowy okres ciąży". ;-) Nexiss, napewno wszystko jest dobrze.