Cześć dziewczyny, ja na chwilkę bo kompletnie nie mam siły, jutro jadę na rozmowę o pracę do hotelu na recepcję, niestety rozmowę mam po 14 a po 13 miałam się specjalnie szybciej zwolnic z pracy żeby z córką i z mężem jechać do alergologa

bo jakoś nie wiem czy m sobie sam poradzi,

Nadia cały czas ma gorączkę ale nie dostała dziś antybiotyku od pani doktor bo miała problemy z tą wątrobą i kazała czekać i żeby ją jutro jeszcze pani alergolog zbadała..:-);-)

MOje dziecko każe wstawiać emotikony więc się nie dziwcie na buźki

Czuję się fatalnie, nie mam siły na nic, mój kochany mąż się spisał dziś wróciłam z pracy a tak czyściuteńko w domku, obiadek u teściów bo robili golonkę... taką miałam na nią ochotę.... ehh zjadłam troszeńkę i myślałam że się porzygam.... jem oczami
Cały czas jestem głodna, burczy mi w brzuchu, ale nie mogę patrzeć na jedzenie, nie ma tego na co miała bym ochotę, np zjadła bym sobie kiwi,

ale takie fest kwaśne

:-(
strasznie mi się chce pić. koniecznie zimnego i gazowanego....

mąż już się na mnie drze że gardło sobie załatwię....
Manianka93... jakoś dziwne, ale ciężko mi uwierzyć żeby lekarz po takim badaniu określił wielkość dziecka, moim zdaniem dziwne, że 9 tydzień a on USG Nie zrobił...w Polsce mieszkasz??
Rita kochana już pewnie godzinki odliczasz co?

na 8 rano masz wizytę??
Trzymam kciuki &&&:-)
Tekila kochana bęzie dobrze zobaczysz, nie potrzebnie się martwisz kochana... kiedy masz wizytę

?