reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Witam się i ja.
Ja też dzisiaj pospałam. co prawda Antoś obudził się coś ok 7.30, ale jak tata jest w domu,to on już mamy nie potrzebuje. Tata jest wtedy na pierwszym miejscu.Nawet mi z tym wygodnie, bo mam trochę luzu. No i właśnie dlatego udało mi się pospać do 10-tej
honka1989 witaj, przyjmiemy Cię chętnie, tylko pisz, abyśmy miały okazję się trochę poznać;-) Jeśli nie przywitałam jeszcze jakieś nowej wrześnióweczki, witam się teraz:tak:
My dzisiaj też idziemy do moich rodziców na kawę z okazji DNIA BABCI I DZIADKA. Za tydzień do męża rodziców,też DZIEŃ BABCI I DZIADKA i teściowa wyprawia swoje urodziny... I w tygodniu jeszcze chyba odwiedzimy męża dziadków, ja swoich nie mam....

Ja już też wyciągnęłam spodnie ciążowe bo w zwykłych mi nie wygodnie. I zaczęły mi jakieś syfy na twarzy wychodzić. No i włosy, znów to samo, ciągle jakby tłuste i nie chcą się układać. Dobrze, że zimno, to zakładam czapę i jakoś ujdzie... he, he....
ookatkaoo1993 a na sierpniówkach też się udzielasz, czy tylko tutaj? jak byłam na listopadówkach to było kilka osób które udzielało się albo na październiku, albo na grudniu, więc trochę tu, trochę tu, a potem miały pretensję, że czują się pominięte i nie zauwarzone na listopadzie. A to chyba trochę cięzko udzielać się na dwóch takich samych wątkach, bo może się pomieszać co gdzie się pisze...
A co do smaków, to ciągnie mnie na kwaśne. Już pisałam o tej kapuście, a wczoraj dopadłam ogórki...tak mi smakowały...mhmhmh...

Maddlena nie martw sie, ja od samego poczatku ciazy wygladam jak biedronka, zaostrzyla sie suchosc skory, i gorzej widze, ale to nie wiem czy przez ciaze.

Honka jesli to Twoj rocznik, to znaczy ze jestesmy rowiesniczkami :)

Madlena to szybko pojawiły się u Ciebie zachcianki...
ja czuję się rewelacyjnie
zero mdłosci,wymiotów

jedyne co odczuwam to ból brzucha podczas siadania,wstawiania,kucania i piersi mi mrowieją:-D

zastanawiam sie czy iść 22 stycznia na wizyte do gina czy cokolwiek zobaczy na usg,może przepiszę się na tydzień później
a wy w których tyg. robiłyście usg i było widać

Ja bylam w 5 tyg. I bylo widac jedynie pecherzyk, tydzien pozniej juz byl zarodek i serduszko. We wtorek ide na kolejna i mam nadzieje, ze wszystko ok :)

Madlena to szybko pojawiły się u Ciebie zachcianki...
ja czuję się rewelacyjnie
zero mdłosci,wymiotów

jedyne co odczuwam to ból brzucha podczas siadania,wstawiania,kucania i piersi mi mrowieją:-D

zastanawiam sie czy iść 22 stycznia na wizyte do gina czy cokolwiek zobaczy na usg,może przepiszę się na tydzień później
a wy w których tyg. robiłyście usg i było widać
No jakoś tak teraz mam z tymi smakami. To moja 3 ciąża i wcześniej tak nie miałam.
A 22 pewnie za wiele nie zobaczysz, ew. lekarz potwierdzi ciążę , a na usg może zobaczysz pęcherzyk.Trochę to jeszcze wcześnie...
Ja mam jutro wizytę. Stresuję się coraz bardziej...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry