Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Candy ja już ten problem miałam bodaj w marcu :-)
Kupiłam gruby, przedłużany sweter w ciucholandzie za 10zł. A wrazie deszczu mam taką kapotkę przeciwdeszczową, rozmiar uniwersalny więc spokojnie wejdę :-)
Co do kurtek i swetrów zapinanych to u mnie masakra, też nie ma opcji, żeby sie zapiąć, jakoś szkoda mi teraz coś kupować, w każdym ciuchu grubszym jak w worku się czuję , licze na to, że w końcu ciepło będzie, bo tu juz większy wybór w ubraniach;-)
Ja ostatnio pozyczylam od mamy kurtkę z gumkami z boku moze rosnąć razem ze mna a kupiła na w orsAyu nie wiem czy tej wiosny czy poprzedniej jesieni bo ta co ja se kupiłam myślałam ze sie zmieszcze jak bede miała brzuszek to ledwo dopinam
Ja też mam dwa długie swetry, ale nie na takie chłodne dni, bo rzeczywiście podwiewa. ja kurtkę kupiłam w H&M taką parkę, która ma ww brzuchu ściągacz i rośnie ze mną :-)
masaż szyjki ja nie miałam ale słyszałam że do przyjemnych nie należy.. u mnie 3 dni kroplowek dały czadu
Kurtki są fajne czasem w Pepco trzeba się dobrze rozejżeć właśnie takie dłuższe i brzuszek się zmieści
ja na szczęście mam bluzę taką dłuższą i ciepłą więc jak coś to wskakuję w nią i lece
ania// ta firma alles to bardzo dobra jakość i mają duży wybór rozmiarów. ładny ten beżowy.
A ile miałyście takich staników typowo do karmienia? Cały czas myślę też o koszulach do karmienia. Nie znoszę koszul i zastanawiam się ile minimalnie trzeba ich kupić.
ja też mam sweter gruby dosyc elastyczny i jeszcze bluze bawelniana z kapturem podszyta polarem i daje rade - musze
kurde a ja podczas karmienia mialam tak ze jak tylko ubralam usztywniany biustonosz lub chociazby z fiszbinami to od razu mi sie robily zastoje. Wiec zostaje przy materialowych