• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2014:)

hania to faktycznie nie dziwię się, że dziadek się do ciebie zwrócił z tym, zobaczysz jak się będziesz czuła, może ktoś z dziećmi na chwilę zostanie, u mnie babcia miała 4 dzieci to oni wszystko sobie załatwiali - dlatego zapytałam;-)

najpierw dzwoń do lekarza i pytaj o brzuch?

reklama
Maltanka koleżanki córcia też jej dawała popalić w brzuchu, że spać nie mogła, a teraz to złote dziecko, grzeczna, spokojna, przesypia im całe noce(a ma niecałe 4 miesiące), dlatego mam nadzieję, że mój też taki będzie:-D Chociaż wiem, że nie ma reguły:))

A_nka a masz z kim zostawić Dominika? Jeżeli brzuszek dalej będzie twardniał to nawet nie próbuj się nigdzie wybierać!

To chyba jednak mi się ten brzuch stawiał... będę obserwowała, bo to nie boli i nawet nie wem czy jak chodzę, to mi się to przytrafia czy nie. Nie wiem też jak wyglądają te skurze przepowiadające, bojuz ponoc mogą się one przydarzać.
A mam energię od rana, to prawda wam też przesyłam te energetyczne fluidy :-)

A no to jakby rodzeństwo tata miał to inaczej by było :(

A on jedynak. Dziadek będzie miał autovto może damy radę :)
Byle upału nie było.

Lekarka kurcze nie odbiera :/

No nic ja naprawdę lecę na ten rynek. Potem się odezwę :-*

Bubbles u nas mówią jeszcze, że dziecko coś na z chrzestnych, ja ostatnio się śmiałam nawet z tego, bo mój Hubert lubi dyskutować i zawsze jest "ale" tak jak jego chrzestna, abo czasami jest taki zakręcony jak chrzestny, a znowu mojej siostry synek drze się im w nocy, a jego chrzestną jest nasza starsza siostra, która darła się ponoć przez pół roku tak dla zasady, nawet sama się ostatnio śmiała, że to przez nią teraz mały taki rozdarciuch:-D

joani przydadzą się te fluidy:tak:

mi to czasami tak stwardnieje brzuch na samym dole, ale lekarz powiedział, że to normalne no i nie często mi się to zdarza

Maltanka z teorii o chrzestnych to często moja teściowa "korzysta", ciągle tylko gada co mój ma po swojej chrzestnej(o dziwo o jego chrzestnym nic nie wspomina):P No i twierdzi, że jak nasz po chrzestnym pójdzie(będzie brat mojego Męża) to do roku będzie marudził i płakał, a po roczku będzie grzeczniutki:D No zobaczymy jak to wszystko będzie:)

Dzień dobry :)

Ja dziś trochę śpiąca od rana adler muszę się sprezyc bo dziś dużo pracy a chce wyjść punktualnie bo wieczorem panieński i trzeba się przygotować (nie mój tylko koleżanki ale liczę że zabawa będzie niezła).

Alicja gratulacje! Ja też czekam na zdjęcie pierścionka :)

Hania trzymam kciuki żeby to stawianie się nic złego nie znaczyło. Co do dziadka rozumie że trudno Ci było odmówić ale moim zdaniem w takich sytuacjach to rodzinapowinna się zastanowić nad tym czy powinni Cię obciążać...

Joani wyślij mi proszę trochę energii ;)

Co do fb to ja jestem przeciwna. Forum jest dla mnie wystarczające.

Nie pamiętam co miałam jeszcze napisać...

Miłego dnia i powodzenia dla wizytujących!

ohh wyżaliłam się Wam i drzemłam chwilkę i już mi lepiej :)

Joani bardzo możliwe że to stawiał się brzuszek :) obserwuj :) do 10 razy dziennie może się stać takie coś jak bedzie więcej to lekarz :) no i odpoczynek oczywiście :) zazdroszczę pazurków :) Ja po remoncie sobie zrobię :)
Trochę energii też bym prosiła :)

Haniu a ty daj znać czy dodzwoniłaś się do lekarza.. i powolutku na ten rynek idź jak już musisz :)

Natusia właśnie wstała i trzeba jakieś śniadanko wykombinować :)

A jeśli chodzi o fb to nie chodziło Doodzie chyba o to żeby przenieś się na fb tylko poprostu żeby się poznać :) Mnie też jest wygodniej wchodzić tylko tutaj :) bo później nie będzie się chciało na więcej rozległych wątków wchodzić :)

Mały też szaleje że szok.. :D

kara udanej imprezy

z tym fb to na jedno wychodzi, u nas na regionalnym tak jest, poprzenosiły się na fb i na bb już nikt nie pisze prawie:baffled: a zaczęło się od tego samego...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry