reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Hania dziewczyny są duże, więc jak dla mnie sprawa jasna, że wszystko będzie a właściwie JEST dobrze :) zostaną tylko trochę dłużej w szpitalu i to wszystko! I tak masz myśleć, żeby Ci tam jakieś czarne myśli po głowie nie chodziły, wiara czyni cuda - pamiętaj!

P.S wiem, że łatwo się gada ale musisz być silna, JESTEŚ silna!

No i Elena jest chyba troszkę mniejsza z tego co piszesz o wynikach.
Ja bym chyba też strasznie histeryzowała. Rano pisałaś o tych skurczach co 10 minut, ale kto by się spodziewał że ten dzień przyniesie takie wieści. Miejmy nadzieję, że do wieczora mąż dwie się o stanie dziewczynek i że będą to jakieś pocieszające wieści żebyś mogła w nocy trochę odpocząć chociaż pewnie będzie ci trudno zasnąć.

Ann ale ja nawet bym tego skurczami nie nazwala, to tylko taki dyskomfort byl... Ale potem zupelnie przeszlo. Czulam sie normalnie. W zyciu bym nie powiedziala ze to wszystko moze sie w minutach tak naprawde rozegrac.
Teraz juz wiem co znaczy, ze ciaze sa nieprzewidywalne. Teraz jest ok, a za 10min mozesz rodzic.

Tak elena jest mniejsza, zreszta caly czas byla.

Haniu po pierwsze mysle ze w twoim szpitalu gadaja glupoty i dziewczynki maja szanse. Jest wiele takich przykladow na forum. Musisz w to wierzyc.
Po drugie jesli moge poradzic,i jesli masz sile poczytaj watki o wczesniakach, moze zaloz tam watek twoich dziewczynek. Tam na pewno duzo sie dowiesz, dziewczyny ktore przez to przeszly podpowiedza o co pytac lekarzy, na co zwracac uwage itp.
My bardzo bedziemy Cie wspierac ale nie mamy wiedzy na temat skrajnego wczesniactwa.
Trzymam kciuki &&&&&&

Ritta na pewno to zrobię bo i ja nie mam pojęcia o tak skrajnym wcześniactwie. Niech tylko pozwolą mi siadać, bo z tableta ni telefonu nie umiem tego zrobić.

Któraś mi pisała, że dziewczynki są duże, tyle że one to zawdzięczają mojej cukrzycy niestety. A sama waga to nie wszystko :(

Ja wierzę że będzie dobrze, ale czekam na potwierdzenie tych info od lekarzy na intesnywnej terapii w bydg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry