Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ha golenie poszlo calkiem gladko
tez bym w ciazy nie ryzykowala wosku - boje sie nawet wasika czy brwi robic woskiem ! ostatnio jak sie zadrapne to od razu mi pekaja naczynka a nie raz po wosku mialam slady , a nie chce ryzykowac by moj maluch mial jakuies znamiona potrm![]()
;-)soniafka bo to pewnie jakiś przesąd czy zabobon, mi kiedyś teściowa powiedziała, że jak cię pryśnie olej przy gotowaniu i złapiesz się w jakieś miejsce to maluch będzie miał tam znamię potem![]()
Swoją drogą ci ludzie, którzy wymyślali te wszystkie zabobony musieli mieć naprawde niezlą fantazję. ;-)
też od teściowej słyszałam

Ze mnie taki niespokojny duch. Ale rodzina daleko a biorąc pod uwagę ceny opiekunek i żłobków (na państwowy nie ma szans) w Warszawie to chcąc nie chcąc będę musiała wytrzymać.
O zauroczeniu dziecka już kiedyś gdzieś słyszałam ale z ciekawości wygooglowałam i musze wam sprzedać tu recepte "na oduroczenie" która znalazłam w pierwszym wyniku wyszykiwarki... oto i ona: