Witajcie dziołszki :*
puki co ładnie i oddychać jest czym więc czuje się znakomicie

Emka problemy ze spaniem? czy to normalna Twoja godzina z zasypianiem??

Co do kokardki ja na wszelki wypadek też miałam w wozku u Natusi

a co do oparzenia to też się oparzyłam w ciąży ale Natka do dzisiaj śladu nie ma więc nie wiem jak to jest.. za to ma dokładnie taka samą brązową plamkę malutką na udzie jak ja

a ja też mam to od urodzenia i to jest ciekawe
Candy kurdę ten twoj chłop to trudny orzech do zgryzienia.. nie chciała bym być na Twoim miejscu.. wg nie lubię być aż tak zależna od drugiej osoby... możesz załatwić sobie jakieś dofinansowanie do mieszkania albo inną pomoc otrzymać z opieki?? tak na wszelki wypadek..? jako nie pracująca może zasiłek Ci przysługuję? jakoś bym probowała lekko od izolować od niego niech zobaczy że dasz sobbie radę sama.. może to mu da coś do myślenia.. bo teraz wydaję mi się że on sie nie stara i olewa bo wie że i tak nie masz gdzie iść..
Nie wiem co innego poradzić.. ale tak jak dziewczyny piszą możesz mieć później problemy prawne jak on się uprze.. trzymaj się :*
Mi dziewczyny zaczynają nogi puchnąć wieczorami.. kiepsko to widzę do września.. skurczu łydek jeszcze w tej ciąży nie miałam pfu pfu

ale z Natka miała skorcze uda czasami to jest dopiero porażka boli nie idzie sie ruszyć.. pamiętam ile razy musiałam M budzić bo myślałam że zjadę z bólu..
Dooda takie parzenie też czasmi mam i nogi w gorę i ulga faktycznie
jeśli są jakieś wizyty to powodzenia kochane &&&

miłego dnia :*