reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrzesień 2014:)

Czesc kochane - obudził mnie mój skacowany chłop ! I z rana wkurza!

Przeniosłam sie na kanapę bo tak sie wierci ! Na szczescie zasnelam zowu i obudziłam sie w lepszym humorze ;)

Dzięki dziewczynki ;* ale wczoraj to ślub koleżanki - mój jak bede na ostatnich nogach - sierpień - bede sie kulac po parkiecie ! ;)
Btw. Nie wiem jak złoże przysięgę bo wczoraj ślub w usc a ja juz na powitaniu pary młodej ryczałam jak bóbr !
Swoją droga Hahaha tak sie wczoraj bawiłam , ze zaraz po obiedzie chciałam podejść do auta po cos i słuchajcie 3 razy mnie chodnik zaatakował tzn 2 bitwy wygrałam ale on wygrał wojnę , pończochy stargane, kolano zakrwawione!! ;) zaraz zadzwoniłam po mojego i szukanie apteki na szczescie rosman był otwarty wiec P skatował mnie woda utleniona i opatrzył ranę - hehe 2 plastry musiały pójść na kolanko ! ;)
Wiec szaleć nie mogłam juz potem za fes, na parkiecie ;) ale dałam radę ;)

AnusiaSzymka No praca leciutka to faktycznie sama przyjemność ;)
Dzięki za wsparcie z ta spowiedzią ;)
Ale szopki odstawiają straszne , ja tylko do proboszcza do spi bede chodzić bo taki gość do rany przyłóż ;)

Hania zobaczysz najwcześniej druga połowa sierpnia bedzie Wasza ! Nogi w supełek i trzymaj mała;)

Koko hehe spoko ;)))

Darkangel witaj ;)

I wszystkiego Najlepszego z okazji Dnia Dziecka kochane ;*

reklama
A widzę, że naszej Tap Madl humorek dopisuje :-D:-D

Cieszę się Emka, że się wybawiłaś. Weselicha fajna sprawa. Chodnik całkiem nieuprzejmy, że Ci pod nogami tak się kręcił, trzeba było przemówić mu do tego betonowego łba ;-)

A teraz sprawa najważniejsza :-)

Zobacz załącznik 626949Chciałam złożyć Waszym pociechom i swoim zresztą tez :) najserdeczniejsze życzenia z okazji ich święta.
Niech nasze skarby nigdy nie zatracą tej magicznej dziecięcej radości, niech każdy dzień przynosi nam ich cudne uśmiechy i słodkie całusy. Niech co noc bajkowe sny przynoszą im coraz to nowe pomysły, a każdy dzień daje możliwość najwspanialszej zabawy!! Wszystkiego najlepszego kochane maluchy!!
Zobacz załącznik 626949

Ostatnia edycja:
Hania No juz potem chodziłam ze swoim bodyguardem;) coby nie dać zaatakować drugiego kolana ;)

Jakaś taka jak sierota byłam wczoraj ;) bo i do Kibla potem ze mna musiał chodzić bo było wc koordynacyjne tzn z kabiny raz jak wyszłam to jakiś chłopek załatwiał se potrzeby w pisuarze, wiec dla pewności juz potem biedny P musiał ze mna kursować wszędzie hehehe ;) ale chociaż niemarudzil za bardzo bo mu jak to na weselu polowali , ale za to cwaniak o 23 juz marudził ze do domu bo spać (wesele od 12:30), wiec mowię miał szczescia trochę ze ja w ciazy wiec było na kogo zwalić ze taki szybki powrót ;) a ja mogłam jeszcze siedzieć hehe - No ale reprymende rano dostał i za to ze "padl" za wcześnie, a dwa ze o 6 sie wiercil i marudził o tabletkę, miał tylko szczescie ze siku mi sie chciało ;)))

No a ja od 2 h zbieram sie pod prysznic ale tu jedna mama dzwoni, druga mama dzwoni, rosołek, chodakowska pierwsze 18 min bez obciążania brzuszka i jak nowonarodzona pędzę sie schłodzić pod prysznicem buziaki dla Was ! ;)

Witaj Wojowniczka - nie mialas juz raz wejścia u nas na forum ? ;)

Hejka :-)
Juz jesteśmy po zakupach i giełdzie, teraz do domku, obiadek zrobić dziś mamy fryty jak tylko je zobaczyłam od razu wiedziałam że dziś je zjem, kotlety i sałatka.
Coś mnie dziś brzuch u dołu pobolewa, po obiedzie położę się i nie ruszam.

EmKa super ze się pobawilas ale spotkań z chodnikiem nie zazdroszczę.

Miłego dzionka :-)

My dzisiaj na targach ogrodniczych byliśmy i parę krzaczków do ogródka wzięliśmy, jestem całkiem zadowolona ;-) później chcieliśmy się załapać na obiadek na mieście i tu już było gorzej- dzisiaj szał, z dziećmi całe rodziny i miejsca brak ale jakoś odnalazłam, szczęśliwa usiadłam a mąż stał w kolejce po zamówienie 40 min. On dostał swoją porcję od razu a ja czekałam kolejne 40 min. bo "wymyśliłam jakieś dietetyczne", jak to mąż się wyraził. Z głodu zjadłam z baru sałatkowego wszystkie ogórki małosolne, a co będę dziecko głodzić, no nie :-D

Hej Piękne :)
uf chyba was nie nadrobię, przeczytałam jedynie ostatnią stronę bo dużo napisałyście przez te trzy dni. Przepraszam z góry. Mój Ł. już wyjechał :( ale już tylko 3 tygodnie i wraca a potem ślub i wyjeżdżamy razem więc powinno zlecieć szybko :-D
Załatwiliśmy w tym czasie zaświadczenia w USC, protokół u księdza i menu na przyjęcie i zadowolona jestem bo zostało mi tylko uszyć sukienkę i znaleźć tort co by nam smakował i chyba będzie większość w miarę ogarnięta. Zna się któraś na kwiatkach? bo szukam odpowiednich coby były w kwiaciarni na koniec czerwca chyba bym chciała w kolorze fioletowym i dałoby się z nich zrobić wianek :)

Mam nadzieję że u Was dobrze, i te dni minęły Wam w spokoju :)
Przepraszam że tylko o sobie. Znowu mam czas więc będę czytała systematycznie :)

reklama
witajcie Wrzesnioweczki :)
meldujemy sie z polski :)

postaram sie od jutra byc w miare na biezaco!!

Bardzo dziekujemy za wszystkie glosy w konkursie - udalo sie wygrac chuste! To ktora nastepna? Ja obiecuje klikac codziennie :)

Wszystkim dzieciaczkom najlepsze zyczenia z okazji ich swieta!

AA i witam wszystkie Mamusie ktore do nas dolaczyly w ostatnich 2 tygodniach :*

Do góry