Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie ZAWSZE pierwszym objawem ciąży jest ciągnięcie w okolicy jajników przy wstawaniu/podnoszeniu sięZauważyłam że od jakiegoś czasu ciągnie mnie w pachwinach,czego nigdy dotąd nie miałam..
Gdzie już straciłam jakos nadzieję na ten cykl,zaczynam się nakręcać jak pozytywką...
Jestem pod wrażeniem jak bardzo większość z Was zna swoje ciałoZauważyłam że od jakiegoś czasu ciągnie mnie w pachwinach,czego nigdy dotąd nie miałam..
Gdzie już straciłam jakos nadzieję na ten cykl,zaczynam się nakręcać jak pozytywką...
Wątpię żeby to był jakiś objaw...ale poprostu nigdy mnie w pachwinach nie bolało. Teraz to takie jakby ciągnięcie do połowy uda,może nawet nie do połowy a mniejJestem pod wrażeniem jak bardzo większość z Was zna swoje ciało![]()
![]()
Może po prostu zatestuj skoro już zaczynasz zauważać jakaś objawy? ile jesteś dpo?Zauważyłam że od jakiegoś czasu ciągnie mnie w pachwinach,czego nigdy dotąd nie miałam..
A który to Twój dzień po owu?Wątpię żeby to był jakiś objaw...ale poprostu nigdy mnie w pachwinach nie bolało. Teraz to takie jakby ciągnięcie do połowy uda,może nawet nie do połowy a mniej
Miedzy 9 a 11 tak myślę...dlatego rano napisałam że jestem głupia i się nakręcam na coś w co od początku tego cyklu nie wieże..A który to Twój dzień po owu?![]()