• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

reklama
no, no dwa dni mnie nie było a tu takie zmiany:-D:-D:-D

Ewa, Kasiulka, Olisska- gratulacja córeczek...., a ja cały czas podświadomie czułam że będzie syn i wychodzi na 80% hihihi...., w poiatek idena USG prenatalne to może dokłądnie dowiem się co mi w brzuszku siedzi...

Hello lasencje,

dziękuję za gratulacje i muszę przyznać, że to bardzo miłe :-):-) Fajnie tak dzielić się swoim szczęściem :laugh2::laugh2: Moja maleńka księżniczka, kopie mnie mocno i cieszy się, że już niedługo mocno ją przytulę :tak:

No i ja od samego początku czułam, że to dziewczynka......:sorry2:

Olisska - gratuluję! Fajnie, że Twój A. był z Tobą!

Wiecie - a ja to muszę potwierdzić tą moją dziewczynkę, bo jakoś tak wcale nie jestem przekonana. Niby lekarz powiedział, że laska, ale jakoś tego nie czuję... Coś ze mną nie tak?

reklama
Anaklim - no coooo Ty.....Moja siostra cała ciążę była przekonana, że chłopak, a jak ją wyszarpali z brzuszka, to mówią 'gratulujemy córeczki' a ona, "CO?!? A gdzie mój chłopak? Ja nie chcę dziewczynki! " Oczywiście przeszło jej po 2 sekundach :tak::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry