• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

reklama
Ewa - zrób jakąś tabelkę z wyliczeniami czy więcej chłopaków czy dziewuszek... potem po porodach bedziesz poprawiać , bo może komus jakaś niespodzianka z brzuszka wyskoczy .... a pierwsze informacje które zaczęły się pojawiać na temat płci.. to tylko były na temat chłopaków a teraz znowu same babeczki ..

Ja idę w piątek to pewnie się chłopak potwierdzi .. bo mój J. jest " chłoporobem " wkońcu już trzeciego chłopaka spłodził

Sanya-gratuluje córeczki!:-)
85ba654cee.png

.sanya gratulacje:-).

.Widzę że ta kobitka która robiła mi usg miała rację z nie mówieniem mi płci dziecka tak wcześnie;-) bo widzę że u niektórych sie to pozmieniało;-). Jesteśmy zapisani prywatnie na usg na 10 maja,z nagraniem na płytkę cd ,więc powinno już być wiadomo na 100 % co i jak;-). Jak byliśmy tak z Lencią w brzuszku to sama widziałam na monitorze że Lenka to dziewczynka i wiedziałam że nie może być mowy o pomyłce:tak:.

Gratulacje dla wszystkich dziewczyn
My bylismy dzis na usg polowkowym, z maluchem wszystko w porzadku, termin wyszedl dzien wczesniej i odkrylismy plec
dziewczynka

reklama
DLA WSZYSTKICH - GRATULACJE !!!!!:-)

A ja właśnie wybieram się do lekarza - zadzwonię tylko jeszcze czy nie ma jakiegos poślizgu bo nie mam ochoty siedzieć w poczekalni, wolę już wyruszyć z domu pół godziny później. Może i ja dziś się dowiem - Jasiu czy Lena?!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry