Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziękuję za wsparcie wszystkim. Ja już nie mam dziecka. Wszystko zawiodło- leżenie , leki. Zmarło. Słabiutki organizm. Wszystko można sobie wytłumaczyć. Ale ten ból. Strata.
karolinna ja uparta jestem jak mnie wyrzucaja drzwiami to wchodze oknem ;-).isunia jak to zrobiłaś.

.Ja na razie chyba przestanę się w tym konkretnym wątku udzielać czy go nawet czytać,wszystkie chodzicie na badania itp. a ja nie i tylko się dołuje czy wszystko ok:-(.
Dołączam do osób co były u lekarza:-)
Wczoraj widzieliśmy małe bobo - jej jakie to maluśkie! Ale było widać zarodek i serduszko biło :-) Jeszcze za małe na mierzenie - na oko 5 tydzień ciąży wg lekarza
Mam jeszcze przykazanie pójść do hepatologa na konsultacje, bo mam złe wyniki badań wątrobowych, któras też ma może?
Pozdrawiam:-)

.Ja na razie chyba przestanę się w tym konkretnym wątku udzielać czy go nawet czytać,wszystkie chodzicie na badania itp. a ja nie i tylko się dołuje czy wszystko ok:-(.
.Karollina - zero dołowania sie wszystko jest w jak najlepszym porządku...;-), glowan do góry...![]()