Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moja też ułożona narazie pośladkowozobaczymy na USG w przyszlym tygodniu czy sie obróciła, ale czuje, że chyba nie.
![]()
)
- i to najslodsze dzis bylo ... czyli ogolnie jak w karte wpisano all well ...
, polozna ledwo czubek czula, mowi ze jak na jej gust to moge zaczac rodzic w kazdej chwili, co do rozwarcia to hmm na jej oko nie powinno byc (cholera na oko to chlop w szpitalu umarl
)
ale mam nadzieje sie poprawic. ja od wczoraj w koncu na zwolnieniu i z dużo wiekszą ilością czasu 

bardzo fajne podejscie i dobrze ze wiesz na czym stoisz.No to już się dowiedziałam jak to u mnie w szpitalu jest z CC.. jeśli się zacznie przed terminem a wiem że dzidzia pupą do swiata to jade od razu i nie czekam na nic .. no bo tak to mówią żeby sie nie spieszyć wiadomo..i od razu robią CC
A jak przejdzie termin i sie pojawie na KTG to wtedy lekarz może ustalić że nie ma na co czekac i wtedy planują na konkretna date .. Szpital nie robi eksperymentów i nie odbiera porodów posladkowych ... połozna mi powiedziała że jeszcze żelaznej sie to czasem zdarza.. ale ogólnie nie poleca takich rozwiazań .. bo to fajne ale tylko dla lekarza ..
.

na szyjke....
tyle stresu.Skurcze mam od poniedziałku wieczorem i tak mnie mecza do dzis ból niesamowity ale lekarka mowi, ze musze sie oszczedzac by nie zaczal sie poród bo to źle rodzic przy infekcji.Po usg wyszło ,ze mały waży 3150 Aniam -to mojemu daleko do Twojego Szyminka:-) ale dorodny synek sie szykuje
ciekawe na ile te pomiary prawdziwe. Mi na jednym usg wyszło,ze wód mam 5,5cm a za 5 dni 16.4cm i wysyłano mnie na kolejne by te skrajności wyjasnic i staneło na 8.