Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja i tak wiem swoje i dla mnie to 13 tydzien (wiem kiedy byl poczety)
kochane mamusie. Przepraszam ze do tej pory nie pisałam ale nie miałam nawet siły. Taj łatwo jest stracić najcnniejszy skarb w swoim życiu...Jak się okazało nasze maleńńsrwo niestety nie będzie nigdy z nami...nigdy nie zobacze małych błyszczących oczu uśmiechniętej buzi, kochanych rączek i stópek...Kruszynka odeszła od nas. Mam tylko nadzieję że jest teraz gdzieś w niebie.
Życze Wam kochane mamusie samych szczęśliwych wiadomości, i cudownych maleństw. dziękuję za okazane mi dotąd wsparcie. trzymajcie sie cieplutko
Mam nadzieje, ze uslysze wowczas same dobre wiesci, chociaz nie licze na powtorzenie twojego wyczynu
Okruszek - strasznie mi przykro..., trzymaj się, masz męża na ktorego wiesz że możesz liczyć...i zobaczysz za jakiś czas znowu będziesz miała pod sercem maleństwo...kochane mamusie. Przepraszam ze do tej pory nie pisałam ale nie miałam nawet siły. Taj łatwo jest stracić najcnniejszy skarb w swoim życiu...Jak się okazało nasze maleńńsrwo niestety nie będzie nigdy z nami...nigdy nie zobacze małych błyszczących oczu uśmiechniętej buzi, kochanych rączek i stópek...Kruszynka odeszła od nas. Mam tylko nadzieję że jest teraz gdzieś w niebie.
Życze Wam kochane mamusie samych szczęśliwych wiadomości, i cudownych maleństw. dziękuję za okazane mi dotąd wsparcie. trzymajcie sie cieplutko