Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No prosze, prosze, a nic nam sie tu wczesniej nie chwalono na ten temat hhehehe
tzn. miąłm iść w połowie przyszłego tyg. na tradycyjne usg, do gina u którego bywalam również z julką, ale się okazało, że on na urlopie, więc... tak wyszło
świetnie wszystko widać
dzidzi ma 51 mm, wszytskie parametry w normie, tętno 152 no i nasza dzidzia będzie... chłopcem:-):-) to równiez dało się podejrzeć:-) ale jestem szczęśliwa, P. również- w końcu syna będzie miał
Ja nadal czekam na to pierwsze i calkiem zwyczajne usg, ale z jaka tesknota! Tak bardzo chcialabym zobaczyc moje malenstwo i uslyszec, ze wszystko jest dobrze... Jeszcze tylko 11 dni....U mnie tez nie slyszeli, w ogole jest tylko jedno usg przez cala ciaze, miedzy 18-20 tygodniemEWA gratuluje! Super, ze twoj synek jest zdrowy ! Ogromnie zazdroszcze ci tego 4D usg - tutaj to chyba jescze o tym nie slyszeliJa nadal czekam na to pierwsze i calkiem zwyczajne usg, ale z jaka tesknota! Tak bardzo chcialabym zobaczyc moje malenstwo i uslyszec, ze wszystko jest dobrze... Jeszcze tylko 11 dni....
Pozdrawiam cieplo :-)