Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
fiolet26 - no to byle do czwartku - ja też czekam i czekam i nie mogę się doczekać ale już bliżej niż dalej - na którą godzine idziesz ? ja na 15.40
i prosze Cie pozbądz się tych czrnych myśli i to już - wszystko będzie dobrze

Raczej nie licze na USG, pewnie dopiero dostane skierowanie :-(I znowu czekanie... Ale za to w piatek ide na USG z moja siostra!!! Jest juz w 14 tygodniu wiec chyba bedzie na co popatrzec - wzruszam sie na ta mysl - pierwsze spotkanie z moim chrzesniakiem :-):-) Ciekawe czy bedzie juz mozna rozroznic plec ? No coz, czekaja mnie emocje pod koniec nastepnego tygodnia
Dzisiaj mam dobry dzien wiec i mysli pozytywne, chociaz niuni nic nie smakuje od 2 dni i chodze lekko
cudownie móc zobaczyć swojego szkraba, prawda??
no a co do usg twojej siostry- w 14 tyg, to raczej nie ma szans na rozpoznanie płci... no, to czeka cię tydzień pełen wrażeń:-)Oj, cos chcialam chyba przyspieszyc z tym rozpoznawaniem plcikkasiula- super,że juz po wizyciecudownie móc zobaczyć swojego szkraba, prawda??
aqua- byle do czwartku... czekamy na wieści!!!
artemida- powtórze po dziewczynach- nie martw się na zapas... przy nastepnej wizycie posłuchasz sobie serduszka
fiolet- trzymam kciuki, żeby czas ci szybko zleciałno a co do usg twojej siostry- w 14 tyg, to raczej nie ma szans na rozpoznanie płci... no, to czeka cię tydzień pełen wrażeń:-)

Wlasnie poczytalam na ten temat i teraz juz wiem :-) A wy, forumowiczki, bedziecie chcialy znac plec? Bo ja chyba tak ;-) Chociaz moja kolezanka musiala poczekac do porodu - niunia tylko plecki pokazywala 

A wy, forumowiczki, bedziecie chcialy znac plec? Bo ja chyba tak ;-)

choć to prawda, czasami dzidzi tak sie ułoży, że nie da sie "podejrzec"
)
Ja do lekarza jestem umówiona na 28 stycz dopiero, ale dzis zrobiłam sobie wszystkie podstawowe badania, tak żeby już lekarz miał na czym zawiesić oko.