Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hmmm też to przeżywałam, myślałam,że to jakieś kolki albo coś, bo zazwyczaj tak było po intensywnym dniu albo dłuższym staniu i poleciałam do gina ale po badaniu stwierdził,że jest dobrze, pytał czy często mi się to zdarza i dla pewności osłuchał malucha, bo nie miał usg w gabinecie (to ten u mnie w bloku). 
Wparowałam do niego 30 minut przed czasem, ale mnie przyjął bez czekania. Wypytał o samopoczucie, dolegliwości, ciążę, dietę, wszystko inne. Pogadaliśmy o szpitalach i porodach, pytał nawet czy nie potrzebuję zaświadczenia do CC, jak coś to chętnie wystawi. Oczywiście dyszałam jak parowóz po przejściu kilku kroków od windy do gabinetu
trochę trwało zanim się uspokoiło i mógł mnie zbadać. W oskrzelach-koncert organowy, świsty i gwizdy,no cóż, dostałam leki za które zabuliłam 300 zł
i mam się pokazać do kontroli za 10 dni.
a tu przeciez nikt nawet mnie nie badal
oszleje normalnie ... usg mam pod koniec kwietnia - gino bedzie wtedy sprawdzal czy z szyjka jest ok ...