reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniowe bryki- czyli jaki wózek wybraliście?

Ostatnia edycja:
reklama
Też bym chciała fotelik który do stelaża od wózka można ale hmm...nie wiem czy ten co ja bede mieć można?ogólnie w espiro atlantic można ale chyba w tych nowszych?nie wiem...kumpela też nie wie (od niej odkupuje)i weź tu mądry bądź...

axari jejku fantastyczny ten fotelik-gondola jak ktos ma kase, ja pamietam jaki ja mialam problem z moja Oliwka bo ona byla zdecydowanie za mala do fotelika-wczesniak dwa kilo i 48cm

Ja mam juz wozeczek zakupiony od 20 tygodnia. Akurat sie trafila okazja wiec skorzystalismy, aby potem nie przeplacac. Wybralismy mutsy wraz z adapterami i fotelikiem (nosidelkiem) duze solidne, pompowane opony, wozek4.jpg
sam raz na nasza pobliska plaze.

wozek10.jpg

axari wypasiony ten fotelik!! Tygląda troche kosmicznie hehe:D A mi wreszcie przyszło moje cudeńko:) Niestety nie mam siły zakładać spacerówki i fotelika (który dopiero dojdzie:/ Nawiasem pisząc, mi fotelik pasuje do stelaża bo to komplet tylko zastanawiam się, czy do auta bedzie się dało go wpiąć??? Czy wiecie może czy każdy do każdego auta pasuje??? ;)A to moje cudeńko:)

Załączniki

• P1070368.JPG
    P1070368.JPG
    41,1 KB · Wyświetleń: 135
ciężarówka85 fotelik lepiej sprawdzic czy da sie wpiąć do samochodu bo mój fotelik który mam po córeczce do męża samochodu spokojnie dało sie wpiąć a w moim aucie okazalo się że pasy sa zbyt krótkie. Musiałam sobie dokupić przedłózke do pasów. Lepiej to sprawdzić teraz żeby nie bylo niespodzianki jak bedziesz wychodzic ze szpitala

reklama
axari wypasiony ten fotelik!! Tygląda troche kosmicznie hehe:D A mi wreszcie przyszło moje cudeńko:) Niestety nie mam siły zakładać spacerówki i fotelika (który dopiero dojdzie:/ Nawiasem pisząc, mi fotelik pasuje do stelaża bo to komplet tylko zastanawiam się, czy do auta bedzie się dało go wpiąć??? Czy wiecie może czy każdy do każdego auta pasuje??? ;)A to moje cudeńko:)
fajny, wydaje sie podobny do mojego, w koncu zrobilam fotki :-)
Zobacz załącznik 487934
Zobacz załącznik 487935

edit - tylko kolory cos mi sie zle zrobily, meble sa ciemny braz a wozek szaro-błękitny :-D

Ostatnia edycja:
Do góry