Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A tu mój brzuchol 21 tydzień też jestem zdania że mogły byśmy zrobić jakąś grupę zamkniętą bo jakoś nie jestem przekonana żeby wstawiać zdjęcia z buzią bo to jednak idzie w internet i każdy może zobaczyć
Milusia, Gosiunia, ale macie już piękne brzuszki :-)
Ja dziś miałam dziwna sytuacje w metrze, ustąpić mi miejsca chciała pani po 60tce... oczywiście młodsi nie, ale morał z tego taki ze brzuszek juz zaczyna być widać ;-)
Super brzuszki już mamy [emoji6]
Lady Agnes, tez myślałam, że nie widac brzuszka, a jak widać to obcy pomyślą, że lekko gruba jestem, a tu Pani z obsługi Zary powiedziała, że ze względu na ciąże mam wejść bez kolejki [emoji6]
Myślałam ze Tylko u mnie tak bardzo widac teraz takie najfajniejsze te nasze brzuchy bo jeszcze nie ogromne a widoczne. Jestem jak najbardziej Za zamkniętą grupą.
mój też dobrze widoczny, ale na pubicznym zdjeć nie wrzucam, oczywiscie też jestem za jakąś grupą zamkniętą, czasem nawet z pisaniem się cenzuruję, bo to nigdy nie wiadomo kto czyta...