asia*
Fanka BB :)
ja sobei sprawdziłam dokładnie swoje wymiary i wyszło że mam ok rozmiar, no ale nam ciasno strasznie, próbowałam małą na biodrze posadzić i tak by było ok, tylo ona za mała na to jeszcze, a jak urośnie to się nie zmieści.Coś chyba do naszych wymiaów nie pasuje ta chusta.
kelmentyna
i jak chusta ja się cały czas bije z myślami czy wziąść ta nati czy cos innego.
mój to o dziwo chyba zaciekawiony jets chustą, jakiś czas temu szliśmy na spacer i patrze że sklep z chustami koło nas otworzyli a on do mnie to idz spytac ile kosztuje taka chusta, mówie mu że ja wiem ile, troche się zdziwił że tyle za kawałek szmatki. Ale jakoś przeciwny temu nie jest.
kelmentyna
i jak chusta ja się cały czas bije z myślami czy wziąść ta nati czy cos innego.
mój to o dziwo chyba zaciekawiony jets chustą, jakiś czas temu szliśmy na spacer i patrze że sklep z chustami koło nas otworzyli a on do mnie to idz spytac ile kosztuje taka chusta, mówie mu że ja wiem ile, troche się zdziwił że tyle za kawałek szmatki. Ale jakoś przeciwny temu nie jest.

Dalej jak wkladam małą do kieszonki to nozki sa niesymetrycznie patrząc na mnie od przodu.... dzis idac na spacer docianełam ta strone chusty gdzie mala miala nizej nozke i niby na poczatku bylo ok. Ale jak wrocilam ze spaceru znów lewa strona nizej od prawej... juz sama nie wiem co robie zle:-( a moze to wina chusty ? chyba kupie druga i sprawdze jak ta druga bedzie sie spisywac.