klementyna33
Fanka BB :)
faktycznie w tych ofertach BOGO mnóstwo chust i niektóre całkiem fajne cenowo. a na ok.cen. Nepal...bardzo mi się podoba
ale teraz nie kupię :-(
ale teraz nie kupię :-(
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale teraz nie kupię :-(Asia ja chętnie wybrałabym się na te warsztaty. Wiadomo dokładnie co gdzie i kiedy?
W chuście wyglądasz super. Prawda, że to rewelacyjny wynalazek?
asia pięknieja w grudniu będę na 100% z moją położną z SR bo ona chce też uczyć na szkole rodzenia jak wiązać chusty. Ja na razie nie wiążę i trochę mi przykro :-( bo nie umiem :-( nie podoba i się jak Alutek siedzi, jakoś tak sie przegina w jedną stronę. Na dwór i tak bym nie wychodziła z chustą bo jak już pisałam nie mam ubrania a osłonkę dopiero kupię. Mam nadzieję że po warsztatach już będę naumiana i Alutek będzie szczęśliwy. A na wiosnę zrobimy wymarsz w chuście.
a jakich i dlaczego nie chcesz? mie w tym bogo kusi pare ofert, ale nie ma zadnego zestawu zeby mnie urzekł w 100 %no ja nie wiem, chyba nie pojadę:-( jeszcze nie wiem kiedy będę miała obronę, wiem tylko że w grudniu
asiu super wyglądacie:-)jak wpadłaś i chcesz nati, to zerknij do sklepu i oferty BOGO
mnie coś trafia, bo tydzień temu nie było tych chust, które chciałam i w zasadzie mam dwie, których raczej (bo jeszcze nie wiem na 100%) nie chcę
i myślę, czy może wymienić
![]()