• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wrześniowe chustonoszenie

reklama
JA już zdecydowałam, że chcę chustę...teraz tylko nie wiem jaką??? muszę jeszcze raz przejrzeć temat.
misiako fajnie, ze ktoś mógł wam pokazać jak wiązać i wszystko wytłumaczyć. Ja niestety nie mam nikogo takiego...zawsze byłoby łatwiej..

aniawos może taką almelle jak z linków, które kachasek wrzuciła dzisiaj - ja taką kupię właśnie, czekam tylko na przelew becikowego i zaszaleję.
a wiązań można się nauczyć - sporo w necie filmów instruktażowych choć zgadzam się, ze nie ma to jak ktoś pokaże osobiście jak wiązać te chusty.

dziewczyny super wyglądacie z chustami:-) ja już też na "zachorowałam" i kupuję, ale pójdę chyba na początek na taki kurs z wiązania chust i tam też doradzają co i jak

Kasiula, Ania jak tylko macie mozliwosc to idzcie koniecznie na taki kurs. Mi wiazanie kangurowe wychodzi juz całkiem dobrze, a dzis A paradowal z małym i tez mu sie podobało. Sama , bez instruktarzu chyba nie dałabym rady na początku, teraz to juz łatwizna.

coraz wiecej fanek chust widze :tak: ja zamowilam na allegro taka jak karola, zobaczymy jak sie sprawdzi :-)
ogladalam juz na youtube filmiki pokazujace jak wiazac wiec mysle ze sie nauczymy. I Maksiowi tez sie raczej spodoba bo oczywiscie kochane dziecko uwielbia byc noszonym na rekach ;-)

reklama
też bym poszła:tak:
a ja kupiłam... nie no żartuję ;-)
a w sumie... to mój stosik, brakuje ellaroo, która jest w drodze, a wygląda tak (tylko idzie 5m i się pokroję jak będzie za długa)
ja się szybko uzależniam, budzi się we mnie Miecia (taka, co to wszystko musi mieć :-D)

dwie od góry nie używane przez nas są (elastyczna i pouch), ale do zdjęcia dorzuciłam:-p

Załączniki

• DSCN8475.jpg
    DSCN8475.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry