• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wrześniowe chustonoszenie

reklama
Ja mam pytanie czy wiązanie "Kieszonkę" trzeba ograniczać. No bo niby pionowe pozycję są na później. My jak na razie tylko w tą się zamotałyśmy (chociaż trochę za nisko więc jeszcze będziemy pracować nad techniką) bo w kołyski to mam problem Młodą wcisnąć.

misiako super wyglądacie :)
mój małż nie chce dać się zamotać, a ja nie nalegam:no: za to doliczył się ile mam chust;-)
a to nasza czerwona rapalu na dzisiejszym spacerze:-)

(tak po cichu tylko powiem, że elastycznej klementyna nie wzięła, więc nadal mam na zbyciu, jakby któraś chciała)
Kachasek, a czy mogę prosic o instrukcję do wiązania w taki sposób jak masz na zdjęciu? bo ja mam chyba inną instrukcję i wciąż wydaje mi się, że nóżki małej nie są tak zgietę jak być powinny w kolankach... a rozciągam chustę tak jak mnie poinstruowałaś.. hmm... jak patrz w lustro, to wydaje mi się, że mała lezy niesymetrycznie - tzn. jedna nóżka wystaje więcej, druga mniej... już sama nie wiem , co robię źle. A może to przez mój krzywy kręgosłup?

ja swoją kieszonkę przedaje, jakoś mała nie leży w niej wygodnie i się denerwuje ja też jakaś ściśnięta się czuje. Ale poprosze mamę żeby mi uszyła taką może na wymiar będzie lepiej, bo fajna sprawa mieć cos takiego w torebce w razie czego.

karola proszę bardzo http://www.youtube.com/watch?v=KTRKAFiYAIc
j
ak jest niesymetrycznie, to spróbuj lepiej dociągnąć chustę z tej strony, gdzie nóżka jest niżej
tylko tutaj nóżki są szeroko, jak pytałam dziewczyn, piszą, że mają być bliżej
tu kolejny filmik http://www.youtube.com/watch?v=GqBSCULoiww&feature=related

n
a stronie didymosa jest fajnie rozpisane (musisz z boku znaleźć Trageweisen, potem Bindeanleitung koło poszczególnych zdjęć, kieszonka to Wickelkreuztrage)

Ostatnia edycja:
reklama
nie, elastyczna tylko i wyłącznie z trzema warstwami materiału, dziecko wkłada się w już zawiązaną chustę Chusta Wiązana Elastyczna

e
dit: utrwaliłam dowód na to, że ten kawałek szmaty życie ułatwia:-D

Załączniki

• DSCN8539.jpg
    DSCN8539.jpg
    40 KB · Wyświetleń: 82
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry