reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Hej wszystkim we wrześniu! Chyba mój ulubiony miesiąc, bo kocham jesień! Ale chciałabym już taką typową jesienną pogodę na sweterki, cynamonki i pumpkin spice latte 🥹💗. Trochę mi nie pasuje, że wracają upały, bo wszystkie letnie ciuchy już schowałam 🤣🤣.

Witam jesieniarę 🥹🍁🍂❤️
Też mi nie pasują już upały ale kiedyś się skończą 😂

reklama
Cześć wszystkim,
Co prawda tez sie zapisałam na testowanie, ale po moich ostatnich wymikach prolaktyny nie wiem czy się na ławkę nie przepiszę... 💔 jestem podłamana nie ukrywam.
Ktoras tutaj (przepraszam nie pamietam) pisala, ze u niej ladnie w miesiac sie wyprostowalo po jakims leku, wiec jakbys brala od razu nadzieja jest :)

IMG_5870.jpeg
Rozpakowalam dzisiaj pierwsze suple dla nas 🥹

Hej dziewczyny ❤️ pewnie to jak wróżenie z fusów ale może któraś z was ogarnia owulacyjne bardziej niż ja xd 13 i 14 dc byłam na wakacjach i domyślam się że wtedy mogła być owulacja (chociaż nie zauważyłam żadnego śluzu ani kłucia, więc pewności nie mam 🥺) myślicie że jest sens dalej robić owulacyjne skoro nie zauważyłam piku?
IMG_1730.png

Cześć dziewczyny 🙂 jakiś czas mnie nie było, po moim urlopie trochę spraw mi się posypało,i nie miałam głowy żeby się udzielać ale zawsze czytałam i sprawdzałam co u was słychać i bardzo ale to bardzo gratuluję tym którym się udało,i trzymam kciuki za resztę dziewczyn żeby też w tym miesiącu było tak dużo serduszek jak w sierpniu♥️ ja miałam jutro testować ale niestety dziś przyszedł okres jeszcze nieszczęsna grypa mnie męczy już od paru dni. Mieliśmy we wrześniu się umawiać na stymulację cyklu ale nie wiem czy mam się uda ze względu na pracę 😔 bo do 5dc musiałabym być u lekarza ale nie mam kiedy jechać bo pracuje po 12godz😔 więc jak mi się nie uda we wrześniu to pojadę w październiku dopiero

reklama
Ja jestem jesieniara, wstałam niczym tańcząca dynia z tik toków. Humor mi dopisuje mimo białego testu.
Pokładam nadzieje w tym miesiącu i co do ciąży i do zrzucenia nadmiaru kg, i w ogóle wrzesień jest nasz! 🫡
Wrzesień to mój ulubiony miesiąc! 🫶🏻
Jeszcze jak do szkoły chodziłam, to zawsze lubiłam ten powrót do rutyny i nowy początek 😅.

Do góry