RóżowaAura
Aktywna w BB
Dziewczyny jak się powinno liczyć ilość dni po? . Już się pogubiłam.. Pik miałam 22 sierpnia na moje obliczenia jestem dzisiaj 10 dpo ale według mojej aplikacji flo jest 8 dpo. Głupieje już
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to w cały świat. Jeszcze pare miesięcy temu miałam zawsze ok 4 dni brunatnego plamienia, potem miałam żywo czerwone, potem się zrobiły plamienia ok 24 dc (na 33 dniowe) a teraz od 2 miesięcy zero plamień..Ja rozpoczynam Nowy miesiąc![]()
Tak czułam że tak będzie. Ale co dziwnego to jakieś półtora dnia wcześniej miałam delikatne plamienia. A zawsze jak dostawałam okres to początkowo było to brunatnie ale chwila i przekształcało się w okres. A tu taka dziwna sprawa nie wiem co to się pozmieniało.
A wy jak macie ?
Ja rozpoczynam Nowy miesiąc![]()
Tak czułam że tak będzie. Ale co dziwnego to jakieś półtora dnia wcześniej miałam delikatne plamienia. A zawsze jak dostawałam okres to początkowo było to brunatnie ale chwila i przekształcało się w okres. A tu taka dziwna sprawa nie wiem co to się pozmieniało.
A wy jak macie ?
Chyba dlatego tak liczy bo owulacja występuje do 48h po piku, nie w jego trakcie, ale też się dopiero tego uczęDziewczyny jak się powinno liczyć ilość dni po? . Już się pogubiłam.. Pik miałam 22 sierpnia na moje obliczenia jestem dzisiaj 10 dpo ale według mojej aplikacji flo jest 8 dpo. Głupieje już![]()
Sama nie wiemDziewczyny jak się powinno liczyć ilość dni po? . Już się pogubiłam.. Pik miałam 22 sierpnia na moje obliczenia jestem dzisiaj 10 dpo ale według mojej aplikacji flo jest 8 dpo. Głupieje już![]()
Ja oczywiście zrobiłam test rano ale nic nie wyszło, wiem że jest za wcześnie ale miałam taki sen intensywny ze obudziłam się oblana potamiSama nie wiemchętnie się dowiem, miałam w podobnym czasie owulację, albo 22 albo 23 sierpnia, we wtorek 26 sierpnia na USG było ciałko żółte bez płynu w zatoce, także już chwilę po owu. Także ja liczę u siebie 9-10 dpo. Ja bym już testowała ale no jest to bez sensu. Dziś mnie lekko ciągnął jajnik, z którego miałam owulację.