Hermeneg
Fanka BB :)
Grzeje dalej swoje miejsce na laweczce![]()
Ale za to z jakim towarzystwem

@poziomkowa00 chciałam jeszcze napisać, że piękny tytuł wymyśliłaś

I już wracam na sierpniówki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Grzeje dalej swoje miejsce na laweczce![]()
Musisz dobrze pocisnąć żeby zrobić sobie prezentNa testowanie 10 września
Urodziny mam 14nastego![]()
Witamy ! Opowiedz nam coś o sobie,jak długo się staracie,będzie nam łatwiej Ciebie zapamiętaćHejka, jestem nowa tutaj, niedawno przypadkiem odkryłam forum.
Poproszę o zapisanie na testowanie na 18/09![]()
Witamy ! ZapisaneCześć dziewczynypodglądałam trochę na sierpniowych kreskach a teraz mogę już poprosić o zapisanie na testowanie we wrześniu - 6 września termin spodziewanej miesiączki, mam nadzieję że uda się nie wpaść w nerwowke i sikać od połowy tygodnia
![]()
Mam 31 lat jedno poronienie za sobą i jedną szczęśliwa ciążę donoszona, córka ma prawie i dwa i pół roku.
W sierpniu odstawiłam antykoncepcje i od razu zaczęliśmy działania. Wiem, że owulacja była bo na USG wydać było ciałko żółte. W dwie poprzednie ciążę zachodziłam od razu, zobaczymy jak teraz się to potoczy