Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam ciepło puszczają dopiero jak jest 3 dni pod rząd 10 stopni w dzień. To sobie poczekam chyba do listopada na to bo pogoda długoterminowa mówi, że nie będzie 10 stopni właśnie aż do listopada. Wiem, zmienić się może ale jednak trzeba magiczny próg przekroczyćNiech rzuci kamieniem ta która nie narzeka
Dzien dobry dziewczyny
Kawa jest ,-1 u mnie zimno ,brak ogrzewania![]()
Ty jesteś gadźeciara chyba co ?U nas zaczynają sezon grzewczy od jutraa póki co ogrzewa mnie moje jesieniarskie etui na telefon
Zobacz załącznik 1721794
Ty jesteś gadźeciara chyba co ?
Ja mam tak samo. W weekend jadę jakieś ozdoby sztuczne kupić jesienne![]()
Mnie też już wczoraj pochamowal. Powiedział ,że jak się to nie zminimalizuje to mnie na odwyk wyśleTak, mąż czasem mniej lub bardziej skutecznie hamuje moje zapędy ale natury nie oszukam
Czekam na Twoje łowy![]()
Mnie też już wczoraj pochamowal. Powiedział ,że jak się to nie zminimalizuje to mnie na odwyk wyśle.
Ja tak mam, coś mi się podoba to muszę ale no muszę to mieć i koniec kropka.
Wczoraj robiłam przegląd ubrań i dzisiaj wsadzam do paczkomaty 2 pełne worki ubrań (mogłabym sprzedać i nieźle zarobić na tym) ale nie chce mi się. Więc postanowiłam nadać eko zwrot do fundacji im post. Wiem, że tam trafia w odpowiednie potrzebujące ręce. Do tych pojemników nie puszczam tego bo oni to sortują i sprzedają (oglądałam o tym film) . A to już będzie 3 eko zwrot mój !u siebie w mieście jak oddam ludziom to samo sprzedawać na internecie zaczną. Już tak było, oddałam niby potrzebującej osobie a za 2 dni moje ubrania hulały w necie
![]()