reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Dzien dobry, dzisiaj odgorny nakaz zaczynania dnia z dobrym humorem! Do kazdej czynnosci, ktora robicie trzeba dodac szerokiego banana, jak Was zapytaja w pracy co sie dzieje, to sie nie tlumaczcie :D

reklama
Dzień dobry 😊 @Hermeneg dziękuję za ☕
Zimno jakoś dziś, energii brak 😅 zawiozę dziecko do przedszkola, wyjdę z psem i zasiądę do pracy, bo mam niestety jej bardzo dużo na dziś.

Niech rzuci kamieniem ta która nie narzeka😂😂😂😂

Dzien dobry dziewczyny
Kawa jest ,-1 u mnie zimno ,brak ogrzewania 🥶🥶
Mam ciepło puszczają dopiero jak jest 3 dni pod rząd 10 stopni w dzień. To sobie poczekam chyba do listopada na to bo pogoda długoterminowa mówi, że nie będzie 10 stopni właśnie aż do listopada. Wiem, zmienić się może ale jednak trzeba magiczny próg przekroczyć 🤣

U nas zaczynają sezon grzewczy od jutra 🤩 a póki co ogrzewa mnie moje jesieniarskie etui na telefon 😁🤣

Messenger_creation_8B1960AD-0EAF-47E9-B13A-93755372A42A.jpeg

Tak, mąż czasem mniej lub bardziej skutecznie hamuje moje zapędy ale natury nie oszukam 🤣
Czekam na Twoje łowy 🥹
Mnie też już wczoraj pochamowal. Powiedział ,że jak się to nie zminimalizuje to mnie na odwyk wyśle 🤣🤣.
Ja tak mam, coś mi się podoba to muszę ale no muszę to mieć i koniec kropka 🫣.

Wczoraj robiłam przegląd ubrań i dzisiaj wsadzam do paczkomaty 2 pełne worki ubrań (mogłabym sprzedać i nieźle zarobić na tym) ale nie chce mi się. Więc postanowiłam nadać eko zwrot do fundacji im post. Wiem, że tam trafia w odpowiednie potrzebujące ręce. Do tych pojemników nie puszczam tego bo oni to sortują i sprzedają (oglądałam o tym film) . A to już będzie 3 eko zwrot mój ! :) u siebie w mieście jak oddam ludziom to samo sprzedawać na internecie zaczną. Już tak było, oddałam niby potrzebującej osobie a za 2 dni moje ubrania hulały w necie 🤣

reklama
Mnie też już wczoraj pochamowal. Powiedział ,że jak się to nie zminimalizuje to mnie na odwyk wyśle 🤣🤣.
Ja tak mam, coś mi się podoba to muszę ale no muszę to mieć i koniec kropka 🫣.

Wczoraj robiłam przegląd ubrań i dzisiaj wsadzam do paczkomaty 2 pełne worki ubrań (mogłabym sprzedać i nieźle zarobić na tym) ale nie chce mi się. Więc postanowiłam nadać eko zwrot do fundacji im post. Wiem, że tam trafia w odpowiednie potrzebujące ręce. Do tych pojemników nie puszczam tego bo oni to sortują i sprzedają (oglądałam o tym film) . A to już będzie 3 eko zwrot mój ! :) u siebie w mieście jak oddam ludziom to samo sprzedawać na internecie zaczną. Już tak było, oddałam niby potrzebującej osobie a za 2 dni moje ubrania hulały w necie 🤣

Napiszesz mi więcej o tym eko zwrocie inpost albo wstawisz linka? 🥹
Mam kupę ciuchów w bardzo dobrym stanie, jestem za leniwa żeby wystawić na vinted a nie chcę wyrzucać na zmarnowanie więc to o czym piszesz brzmi jak super opcja 😀

Eh, te Grażyny biznesu 🤣🤣 tanio kupię, drożej sprzedam 😅

Do góry