reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Napiszesz mi więcej o tym eko zwrocie inpost albo wstawisz linka? 🥹
Mam kupę ciuchów w bardzo dobrym stanie, jestem za leniwa żeby wystawić na vinted a nie chcę wyrzucać na zmarnowanie więc to o czym piszesz brzmi jak super opcja 😀

Eh, te Grażyny biznesu 🤣🤣 tanio kupię, drożej sprzedam 😅
Poczytaj najpierw sobie o tym. Dla mnie in post jest wiarygodny. Tak samo jak Brzoska i Olena, Dobrzy ludzie to są 🥹

reklama
Poczytam! Dziękować 😀🫶🏻
Dostaniesz incoiny. Ja wszystkie paczki co odbieram w miesiącu, nie zliczę dostaje właśnie incoiny i później oddaje je w aplikacji na zakup defiblatorow :) .

Właśnie znowu oddałam. Dzisiaj odbiorę 4 paczki , nadal eko zwrot i znowu oddam :)

Załączniki

• Screenshot_20250924-073152.png
    Screenshot_20250924-073152.png
    67,4 KB · Wyświetleń: 28
  • Screenshot_20250924-073147.png
    Screenshot_20250924-073147.png
    17,6 KB · Wyświetleń: 28
Czytalam wlasnie gdzies o tym eko zwrocie i wydaje mi sie, ze inpost jednak nie oszukiwalby az tak, moze faktycznie trafia to do potrzebujacych, ale w sumie jeszcze nigdy nie robilam :D

Dostaniesz incoiny. Ja wszystkie paczki co odbieram w miesiącu, nie zliczę dostaje właśnie incoiny i później oddaje je w aplikacji na zakup defiblatorow :) .

Właśnie znowu oddałam. Dzisiaj odbiorę 4 paczki , nadal eko zwrot i znowu oddam :)

Też wymieniam incoiny na defibrylatory 🥹
Mała rzecz a cieszy 🥰

Dla tych którzy zaspały na pierwszą kawusię, podaję drugą! ☕

Czytalam wlasnie gdzies o tym eko zwrocie i wydaje mi sie, ze inpost jednak nie oszukiwalby az tak, moze faktycznie trafia to do potrzebujacych, ale w sumie jeszcze nigdy nie robilam :D
Ja to sprawdziłam , dzwoniłam i social Media. Śmiało możesz przekazać :)

reklama
Do góry