Kejti9247
Fanka BB :)
Ja pracuję wśród samych kobiet i mam to szczęście, że to wspaniałe osobyO tak. Z ludźmi różnie w pracy. Najgorzej jak pracuje dużo kobiet i jedna na drugą gada![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja pracuję wśród samych kobiet i mam to szczęście, że to wspaniałe osobyO tak. Z ludźmi różnie w pracy. Najgorzej jak pracuje dużo kobiet i jedna na drugą gada![]()
Udanego dniaDzień dobry, miłego dnia babeczki. Ja zaczynam pierwszy dzień pracy, w gastro, uwielbiam, zawsze można się z kimś pokłócić jak się ma zły humor![]()
Ja też ostatnio padam tak szybkoWczoraj padłam o 21. Mój się śmieje, że coś mi tu śmierdzi. Ja tam twierdzę, że poprostu te zmiany pogody mnie rozwalają ale ok. On się doszukuje symptomów. Napewno... Ledwo 4dni po owulacji. Eh, marzyciel, ale nie ukrywam, marzy mi się.
wyobrazcie sobie duze osiedle firm, 0 domow, blokow, nic tylko firmy, mnostwogdzies pomiedzy jest firma, w ktorej pracuja same kobiety i tylko te sa przyjmowane, nie wiem czemu, ale tak jest
zgadnijcie gdzie byly najwieksze awantury i bojki na placu przed firma?
![]()
A to Ty w szpitalu pracujesz w takim razieJa pracuję wśród samych kobiet i mam to szczęście, że to wspaniałe osobyWszystkie dziewczyny z porodówki wiedzą o naszych staraniach i mocno kibicują
![]()
Dzień dobry, nie załapałam się na kawę![]()
Dziękuję że pytasz
Dziękuję że pytasz
Ostatnie tygodnie czas pochłaniają mi...psy
2 dziewczynki z cieczką na pokładzie a między nimi ON, niekastrowany amant niczym artysta ze spalonego teatru![]()
Normalnie cyrki na kiju
W tym miesiącu odpuściłam sprawdzanie kiedy pik itd. Także był spontan i może siknę sobie na patyka jeszcze we wrześniu![]()