zuberek1
Aktywna w BB
Już się nie mogę doczekaćPrzykro mi bardzo...to już niedługo promyczek rozświetli Wasz dom i nie tylko
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już się nie mogę doczekaćPrzykro mi bardzo...to już niedługo promyczek rozświetli Wasz dom i nie tylko
![]()
jejku czemu to się tak dłużyNie no dziś 5-6dpo a ja nie mogę się na niczym skupić... ale to się dłuży. W weekend będzie na pewno testowanie, nawet jak mam zobaczyć biel![]()
Masz faceta w rozjazdach? A nóż widelec akurat się uchował jeden najsilniejszyjejku czemu to się tak dłuży
ja miałam pik na jednym jedynym teście 14.09 a 15.09 już blada kreska i zastanawiam się ile dni jestem po owulacji
aj, miałam się nie nakręcaćprzecież ten plemnik z 13.09 na bank nie poczekał na to jajeczko
![]()
To ja ostatnio zupełnie zmieniłam do tego podejście. Miałam matę która była suchaJuż się nie mogę doczekaćchociaż taki szczeniak to znowu wyzwanie i mokre maty w domu
![]()
Jak to mój dziadek mawiał *róbta te dzieci *Nie odpuszczam staremubiedny mam nadzieję że nie zacznie niedługo uciekać
![]()
Można wiedzieć czym sie zajmujesz ? Szukam właśnie pomysłu co ze sobą zrobić by nie wracać na etat. Chodzi za mną barbering, ale chciałabym otworzyć własny salon z mężem bo też chodzi mu po głowie zmianaO tak, pracuje w branży beauty i znam to aż za dobrzedlatego od 3 lat prowadzę sobie swój mały biznes, pracuje sama i z nikim się kłócić nie muszę
![]()
Ja co roku kupuje mężowi nową fifętak w ogóle to świętujecie dzień chłopaka?Robicie jakieś upominki?
Ja też bym na to poszła, ale mój mąż na pewno nie pozwoli na to, jest dość pedantyczny. Liczę po cichu, że szybciej złapie od starszej suniTo ja ostatnio zupełnie zmieniłam do tego podejście. Miałam matę która była suchaza to siusiu robiła sobie to tu to tam i spoko jej i mnie było wygodnie, wolę szybko sprzątnąć z podłogi niż męczyć ją i siebie żeby na siłę kazać jej sikać tam gdzie mata leży. Ona bez stresu w końcu nauczyła się że wychodzimy na spacer a i ja nie miałam ciśnienia. Nauczyła się czystości w swoim tempie i na swoich warunkach
![]()
odliczanie? ja myśle że to już podchodzi pod obsesjeTo już wielkie odliczanie![]()
ja seksy 18 i pik zobaczyłam 2h później, a 19 już blado. To chyba pierwszy raz tak idealnie, no i mentalnie wariuje, z jednej strony bym bardzo chciała, z drugiej trochę plany by mi się posypały i się boje nieznanego, ale też wiem że nigdy nie będzie idealnego momentu, a nawet jak będzie to nie zawsze się udajejku czemu to się tak dłuży
ja miałam pik na jednym jedynym teście 14.09 a 15.09 już blada kreska i zastanawiam się ile dni jestem po owulacji
aj, miałam się nie nakręcaćprzecież ten plemnik z 13.09 na bank nie poczekał na to jajeczko
![]()