reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Eh, też robiłam taki test, w grudniu, miałam dwa pozytywne. Najpiękniejsze święta, tylko sama bliska rodzina. Może niepojadlam bo miałam zero smaku i apetytu ale pierwsze święta dzięki którym schudłam. A tak serio to spędziłam 5dni w łóżku z rodziną! Planszówki, wigilijny rosół, i wszytskie odcinki Kewina, akademii policyjnej, epoki lodowcowej... połowę przespałam. Współczuję Ci serdecznie bo wiem jak się męczyłam z tym osłabieniem i brakiem węchu, brak smaku mi nie przeszkadzał. Ale fajnie było spędzić całe święta bez jeżdżenia.
Moje wymarzone święta. 😀 Nawet sobie myślałam, że mogłabym rodzić w grudniu, bo wtedy łatwo można się wykręcić z tego całego jeżdżenia. 😅

@Hermeneg, drogie to dziadostwo. 😅

Dobry! Witam sie w czwartek, jeszcze troche i znow mamy weekend! Jutro powinnam dostac @ i jestem bardzo ciekawa czy przyjdzie w terminie :D

Moje wymarzone święta. 😀 Nawet sobie myślałam, że mogłabym rodzić w grudniu, bo wtedy łatwo można się wykręcić z tego całego jeżdżenia. 😅

@Hermeneg, drogie to dziadostwo. 😅
No przysięgam Ci, że to były najpiękniejsze święta w nim życiu. Mam fajną rodzinę, ale bardzo głośna, jest dużo zamieszania w trakcie, a mąż ma spokojna i mila ale 4h w samochodzie w jedną stronę to dla mnie katorga.

reklama
Do góry