Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy! Będzie pięknieDzień dobry!️ Ja się zbieram zaraz na podglądanie moich pęcherzyków po drugiej turze Lametty w tym cyklu, trzymajcie kciuki!!
![]()
Dzień dobry!️ Ja się zbieram zaraz na podglądanie moich pęcherzyków po drugiej turze Lametty w tym cyklu, trzymajcie kciuki!!
![]()
dawaj znaćDzień dobry!️ Ja się zbieram zaraz na podglądanie moich pęcherzyków po drugiej turze Lametty w tym cyklu, trzymajcie kciuki!!
![]()
A może to już jakieś lekkie objawy? Możliwe to? Który dc?Nic mi nie jest żadnych ekscesów w łazience ale..., nadal boli mnie żołądek i mam lekkie mdłości. No ani to grupa ani nic. Nie wiem, długo rozwijający się rotawirus? Masakra, bo i boli mnie macica. Robiłam test LH, lekko wybarwiona kreska i tyle, czyli na bank jestem po owu. Hm... Upierdliwy ten miesiąc.
Zaczelam brac od tego miesiaca i zwykle klulo mnie z przodu ale do przezycia, a teraz az po nerki mialam wrazenie i bolalo duzo bardziejA ja mam pytanie off topic, czy któraś z was bierze inozytol i czuła po nim inaczej owulację? Tak mnie wczoraj nap******** brzuch raz z jednej raz z drugiej strony że musiałam zwinąć się pod kocem i leżećCzułam zazwyczaj owulke ale kurde nie aż tak a jedyne co zmieniłam to ten Inozytol właśnie Oo
A może wręcz odwrotnieMocno nam tego życzęAle ja się dawno tak zwyczajnie nie czułam w drugiej fazie cyklu
Nic tylko czekanie na okres
![]()
Nie ma szans. To dopiero 4-5dpo. Nie wiem kiedy dokładnie była owu bo skok trwał w nieskończoność;P a bolało mnie jeszcze dłużej.. strasznie bolesny jest ten cykl, oczywscie powinnam to olać i wziąć jakaś nospe ale liczę, że samo przejdzie.. czekam na testowanie do 30, mimo, że nie ma szans, ale kto mi zabroni sikaćA może to już jakieś lekkie objawy? Możliwe to? Który dc?