reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Nic mi nie jest żadnych ekscesów w łazience ale..., nadal boli mnie żołądek i mam lekkie mdłości. No ani to grupa ani nic. Nie wiem, długo rozwijający się rotawirus? Masakra, bo i boli mnie macica. Robiłam test LH, lekko wybarwiona kreska i tyle, czyli na bank jestem po owu. Hm... Upierdliwy ten miesiąc.

A ja mam pytanie off topic, czy któraś z was bierze inozytol i czuła po nim inaczej owulację? Tak mnie wczoraj nap******** brzuch raz z jednej raz z drugiej strony że musiałam zwinąć się pod kocem i leżeć 🤐 Czułam zazwyczaj owulke ale kurde nie aż tak a jedyne co zmieniłam to ten Inozytol właśnie Oo

Nic mi nie jest żadnych ekscesów w łazience ale..., nadal boli mnie żołądek i mam lekkie mdłości. No ani to grupa ani nic. Nie wiem, długo rozwijający się rotawirus? Masakra, bo i boli mnie macica. Robiłam test LH, lekko wybarwiona kreska i tyle, czyli na bank jestem po owu. Hm... Upierdliwy ten miesiąc.
A może to już jakieś lekkie objawy? Możliwe to? Który dc?

A ja mam pytanie off topic, czy któraś z was bierze inozytol i czuła po nim inaczej owulację? Tak mnie wczoraj nap******** brzuch raz z jednej raz z drugiej strony że musiałam zwinąć się pod kocem i leżeć 🤐 Czułam zazwyczaj owulke ale kurde nie aż tak a jedyne co zmieniłam to ten Inozytol właśnie Oo
Zaczelam brac od tego miesiaca i zwykle klulo mnie z przodu ale do przezycia, a teraz az po nerki mialam wrazenie i bolalo duzo bardziej

reklama
A może to już jakieś lekkie objawy? Możliwe to? Który dc?
Nie ma szans. To dopiero 4-5dpo. Nie wiem kiedy dokładnie była owu bo skok trwał w nieskończoność;P a bolało mnie jeszcze dłużej.. strasznie bolesny jest ten cykl, oczywscie powinnam to olać i wziąć jakaś nospe ale liczę, że samo przejdzie.. czekam na testowanie do 30, mimo, że nie ma szans, ale kto mi zabroni sikać;)

Do góry